Eski CHP'liden Kılıçdaroğlu'na sert sözler!

CHP'de yıllarca Genel Başkan Yardımcılığı, devlet bakanlığı ve milletvekilliği yapmış Mehmet Sevigen A Haber canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.06.2020 10:17 GÜNCELLEME 11.06.2020 10:48 SİYASET
Eski CHP'liden Kılıçdaroğlu'na sert sözler!
Eski CHP'liden Kılıçdaroğlu'na sert sözler!

CHP'li Enis Berberoğlu ile HDP'li Leyla Güven ve Musa Farisoğulları'nın milletvekilliği düşürülmesinin ardından CHP yönetiminin karara itiraz etmesini eleştiren Sevigen, Kılıçdaroğlu'nun 2016 yılında hükümete meydan okuyarak "dokunulmazlıkları kaldırın" sözlerini hatırlatarak tepki gösterdi. 

 

 

CHP'de yıllarca Genel Başkan Yardımcılığı, devlet bakanlığı ve milletvekilliği yapmış Mehmet Sevigen A Haber canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. CHP'li Enis Berberoğlu ile HDP'li Leyla Güven ve Musa Farisoğulları'nın milletvekilliği düşürülmesinin ardından CHP yönetiminin karara itiraz etmesini eleştiren Sevigen, Klıçdaroğlu'nun 2016 yılında hükümete meydan okuyarak "dokunulmazlıkları kaldırın" sözlerini hatırlatarak tepki gösterdi.

 

 

"TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKÜYOR"

Sevigen, "Dokunulmazlık iktidara değil muhalefete lazım. Kemal Kılıçdaroğlu kendisi çıktı ve 'dokunulmazlık kaldırılsın' dedi. Şimdi Enis Berberoğlu'nun vekilliği düşürülünce de çıkmış feryad ediyor. Senin feryad etme hakkın yok. Sen çıktın meydan okudun ve bedeli ödeniyor. Sonra da gidip Timsah gözyaşları döküyor. Kim inanır buna?" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    sevilhen anadol buyukataman bunlsr varken bi saygınlık vardi
    Cevapla
  • Mizah 3 yıl önce Şikayet Et
    Dün dündür bugün bu gün. Adı Kemal , sabah söyler akşam yalanlar , akşam söyler sabah yalanlar. Sen kalkmışsın 4 sene öncesini söylüyorsun. Hiç mi tanımadın Kemali.
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların dün söylediğini bu gün unutuyor sovmen
    Cevapla
  • Çapanoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim İnanır Kadir İnanır Kendileri yaptıkları na İnanmaz bunlar Sayın Sevigen
    Cevapla
  • mehmet tosun 3 yıl önce Şikayet Et
    gün gün başka konuşur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR