AK Parti'den CHP'li Kaboğlu'nun sözlerine tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye, tüm dinlerin ibadethanelerine saygısını yıllardır yeni adımlarla pekiştiriyor. Bunlar ise her türlü saygısızlığı bu ülkenin parlementosunda yapıyorlar. Şiddetle kınıyoruz bu siyaseti." değerlendirmesinde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.06.2020 16:45 GÜNCELLEME 11.06.2020 19:35 SİYASET
AK Parti'den CHP'li Kaboğlu'nun sözlerine tepki
AK Parti'den CHP'li Kaboğlu'nun sözlerine tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer  Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu'nun, "Topkapı Sarayı da Ayasofya da müze olarak korunmalı hatta Sultanahmet de müze olmalı." sözlerine yönelik eleştirilerde bulundu

 

 

"Akıl, idrak, izan bu mahalleye hiç uğramamış. Bir insan kendi coğrafyasına ve değerlerine nasıl bu kadar yabancı olabilir." ifadelerini kullanan Çelik, şunları kaydetti:

 "Bu zihniyeti şiddetle kınıyoruz. CHP derhal gereğini yapmalıdır. Her türlü toksik siyasetin aynı anlayıştan tezahür etmesi kimseyi şaşırtmıyor ama bunların artık ülkemizle rekabet içinde olan başka devletler için gerekçe üretmesi tahammül edilmez bir noktaya geldi. Açık ve net söylüyoruz. Bu şekilde düşünenler Libya meselesinden Doğu Akdeniz’e ve Suriye meselesine kadar sadece başka devletlerin tezlerini dillendiriyor.

 

 

 Hükümet eleştirisi değil bu. Muhalefet etmek değil. Sistematik olarak başka devletlerin tezini savunuyorlar. Toksik bir siyaset bunların yaptıkları. Muhalefet etmek değil, siyaseti zehirlemek için konuşuyorlar. Türkiye tüm dinlerin ibadethanelerine saygısını yıllardır yeni adımlarla pekiştiriyor. Bunlar ise her türlü saygısızlığı bu ülkenin parlementosunda yapıyorlar. Şiddetle kınıyoruz bu siyaseti. Bunlarla mücadele etmeye devam edeceğiz."

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Chpililer Sanki her gün 5 vakit Namaz kılıyorda Ayasofyanın açılıp,açılmaması derdine düşmüşler! :)
    Cevapla
  • Koçak 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu türlerin cenazesi niçin şehrin en büyük camiisinin önüne getiriliyor ki anlamıyorum. Morgdan alıp bir çukura atın gitsin. (Cenaze namazı müslüman kişiler için kılınır)
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte Görüldüğü gibi Chp Dinsiz bir Partidir.. İspata bile gerek yok!.
    Cevapla
  • sinirli 3 yıl önce Şikayet Et
    artık bunlara bir çüüüüüüş diyecek bir vatan evladı lazım...ibadetle işleri yok burunlarını sokmasınlar müslümanın işine
    Cevapla
  • Sayin 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP zihniyeti kabe i de müze yapalım der. Ne de olsa evrensel tarihi yer derler. Hıristiyanlara de bakalım vatikan ı müze yaparlar mı. Chp gezicileri...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR