Çavuşoğlu'ndan Libya açıklaması: Amacımız belli

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Libya ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Ziyaretimiz memnuniyetle karşılandı, kararlılığımızı ifade ettik" diye konuştu. Çavuşoğlu ayrıca, "Ziyaretimizin amacı belli. Libya'ya olan desteğimizi bir kere daha güçlü şekilde vurgulamak için bu ziyareti gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2020 23:28 GÜNCELLEME 18.06.2020 00:14 SİYASET
Çavuşoğlu'ndan Libya açıklaması: Amacımız belli
Çavuşoğlu'ndan Libya açıklaması: Amacımız belli

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Libya ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Ziyaretimiz memnuniyetle karşılandı, kararlılığımızı ifade ettik" ifadelerini kullandı. Çavuşoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

 

Ziyaretimizin amacı belli. Libya'ya olan desteğimizi bir kere daha güçlü şekilde vurgulamak için bu ziyareti gerçekleştirdik. Ayrıca bu ziyarette bundan sonra iş birliğimizi her alanda nasıl geliştirebiliriz, bunları detaylarıyla görüştük. 

Sahada atılacak adımlar, aynı şekilde siyasi ilişkiler; biliyorsunuz Libya ile imzaladığımız mutabakat zaptı var deniz yetki alanlarının sınırlandırılmasıyla ilgili. Enerjiyle ilgili yine Akdeniz'de yapacağımız iş birliği ve atacağımız adımlar dahil hepsini konuştuk. 

Libya'da kalıcı ateşkes ve siyasi çözüm için de görüş alışverişinde bulunduk. Ve bundan sonra BM çatısı altında çalışmalarımızı nasıl sürdüreceğimizi değerlendirdik. Sonuçta son derece faydalı, verimli bir ziyareti de gerçekleştirmiş olduk. 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 4
  • osman 3 yıl önce Şikayet Et
    maşaallah..Devammm
    Cevapla
  • Baltacı Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk ün geçmişinde sömürme yoktur.
    Cevapla
  • Filozof 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Volkan Bozkır BM Başkanı oldu ... Haydi bakalım Hayırlısı
    Cevapla
  • urfalı mehmet ant. 3 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler koca yürekli babayigitler iki dost kardeş ülke allaha emanet olun ....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR