Bakan Çavuşoğlu'ndan Babalar Günü paylaşımı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, memleketi Antalya'nın Alanya ilçesinde kızıyla birlikte ziyaret ettiği babası Osman Çavuşoğlu'nun elini öperek Babalar Günü'nü kutladı. Bakan Çavuşoğlu, o anlara ait videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2020 13:25 GÜNCELLEME 21.06.2020 13:25 SİYASET
Bakan Çavuşoğlu'ndan Babalar Günü paylaşımı
Bakan Çavuşoğlu'ndan Babalar Günü paylaşımı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, memleketi Antalya'nın Alanya ilçesindeki Söbüçimen Yaylası'nda babası Osman Çavuşoğlu'nun Babalar Günü'nü kutladı. Kızı İrem Çavuşoğlu'nun da eşlik ettiği Mevlüt Çavuşoğlu, babasının yanına gelip elini öptü. Bakan Çavuşoğlu bu anlarda çekilen bir videoyu 'baba, oğul, torun' mesajıyla sosyal medya hesaplarından paylaştı.

 

Görüntüde oğlu hakkında konuşurken gözleri dolan Osman Çavuşoğlu, onu çok özlediğini söylerken her cuma kendisini aradığından da bahsetti. Baba Osman Çavuşoğlu omzuna dokunduğu Bakan Çavuşoğlu'na, "Allah sizlere selamet versin. Gönlümde seni tuta tuta yaşıyorum oğlum" diye seslendi. Bakan Çavuşoğlu ise babasına, "Allah sizleri başımızdan eksik etmesin" dedi.

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 4
  • M.i 3 yıl önce Şikayet Et
    Evlat bakan olmadan önce birkere adam olmayı öğrenmiş helal olsun buçağda bu asırda adam gibi adam olmak her babayiğitin harcı değil insan büyüğüne eğildikçe değer kazanır küçüğünede kucak açıkça kıymet bulur Rabbimin lutfu böyle evlatlık yapana böyle evlada babalık yapana da ne mutlu Allah muhabbetleri dünyada bir ömür boyu ahirette cennette sonsuz devamlı kılsın
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Dışişleri Bakanımız adam gibi adamdır.Ve çok başarılı bir siyaset adamı.Tüm babaların babalar günü kutlu olsun
    Cevapla
  • Mutlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim babalarımızla onların babaları arasında dağlar kadar fark var. Anadolu kumaşı görmek isteyen yukardaki resme baksın.
    Cevapla
  • BÜYÜK TÜRKIYE 3 yıl önce Şikayet Et
    valla helal sana baba bole vatana millete hayirli evlat yetistirmissin insallah rabbim banada nasip eder bunu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR