Vali Köşger'in İzmir anketine yorum yağdı

izmir Valisi Yavuz Selim Köşger, gençlerin kentin sorunlarıyla ilgili düşüncelerini öğrenmek için sosyal medya hesabından çağrı yaptı. Köşger, yaptığı paylaşım üzerine sözü gençlere verdi. Ankete yoğun ilgi gösteren gençlerin en fazla şikayet ilettiği konular trafik, ulaşım, altyapı, çöp ve Körfez’in kokusu oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.07.2020 19:54 GÜNCELLEME 15.07.2020 19:58 SİYASET
Vali Köşger'in İzmir anketine yorum yağdı
Vali Köşger'in İzmir anketine yorum yağdı

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmirli gençlere yönelik sosyal medya hesabından mini bir anket yaptı. Kentin sorunlarını öğrenmek için gençlere çağrı yapan Vali Köşger, #izmirinenönemlisorunu etiketi açtı. Vali Köşger, gençlerin vereceği yanıtları tek tek okuyup, gereken cevapları da vereceğini söyledi. Vali Köşger, yaptığı paylaşımda, “İzmirli gençler; Sizce İzmir’in en önemli sorunu nedir? Sizce İzmir’de en öncelikli yapılması gereken iş nedir? Bu mesajın altına veya #izmirinenönemlisorunu başlığı altına yazarsanız hepsini tek tek okuyacağım ve gerekenlere cevap vereceğim'' dedi. Ankete yoğun ilgi gösteren gençlerin en fazla şikayet ilettiği konular trafik, ulaşım, altyapı, çöp ve Körfez’in kokusu oldu.

 

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • vatanislam 3 yıl önce Şikayet Et
    Koyun gibi sürekli iş yapmayan bir partiye taparcasına oy verirseniz olacağı da budur. Adamlar da kaybetme korkusu yok ki o yüzden rahat rahat yiyorlar. Akpartililere koyun diyenler görüyoruz ki aynaya bakarak bunu söylüyorlarmış.
    Cevapla
  • T.C 3 yıl önce Şikayet Et
    o ermeni tohumlarına oy verenler size diyorum hiiiç ağlamayın şimdi, beter olun inşallah-mustahaktır size, o güzelim izmirde sizi çöp çukurunda yaşatıyorlar.
    Cevapla
  • Çarkçı KK. 3 yıl önce Şikayet Et
    Belediyenin yapacağı işleri niye valiye yazıyorsunuz kardeşim GİDİN CHP GENEL MERKEZİ ne yazın.HEM OY VERİN HEMDE ÇÖPLÜĞÜ KÖRFEZİ KOKLAYIN DURUN.....MECBURSUNUZ
    Cevapla
  • Denizci 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Valim. Yeni görev yeriniz. Hayırlı olsun.Aydın lıyım... Ankara dan selam ve saygılar sunarım....
    Cevapla
  • IYI 3 yıl önce Şikayet Et
    türkiyenin en büyük köyü,antikşehir olmaya aday kokulariyla ünlü izmir ve ona özenen daha nice mega sehirler her şey çok güzel olirrrr.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR