Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 il teşkilatı ile bayramlaşma töreninde konuştu. Erdoğan, "Ayasoyfa'nın ibadete açılmasını gölgelemek için art niyetli tartışmalar başladı. Ayasofya'nın açılması bayram sevincimizi artırdı" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.08.2020 14:28 GÜNCELLEME 01.08.2020 15:38 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 il teşkilatı ile bayramlaşma töreninde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

"Ayasoyfa'nın ibadete açılmasını gölgelemek için art niyetli tartışmalar başladı. Ayasofya'nın açılması bayram sevincimizi artırdı.

Kendini milletin üstünde gören, hizmete yönelmek yerine dar kadroculuk yapan kişiden AK Parti teşkilat mensubu olamaz. Şehrinde gönül kapısını çalmadığı veya kalbini yumuşatmadığı tek bir kişi dahi olan teşkilat mensubumuz kendini vazifesini hakkıyla yerine getirmiş sayamaz.

"GÖNÜL KAZANMADIYSAK YAPTIĞIMIZ İŞLERİN NE ÖNEMİ OLABİLİR?"

Dostlarımızı artıracağız, düşmanlarımızı da azaltacağız. AK Parti'nin varlık sebebi de insanların ümitlerini bize bağlama sebebi de aynıdır. Milletimizin gönlünü kazanamamışsak yaptığımız diğer işlerin ne önemi olabilir ki? Bir siyasi partinin söylemi, programı ne kadar güzel olursa olsun eğer bunları hayata geçirmek için iktidarda değilse hepsi de kağıt üstünde kalır. Elbette zaferle değil seferle mükellefiz. Ama unutmayın biz kuruluşundan yaklaşık bir yıl sonra iktidara gelmiş bir partiyiz. Dolayısıyla biz seferimizi zaferle taçlandırma imkanı bulduk. O günden beri de hamdolsun hep iktidarda kalmayı sürdürdük. En büyük zaferimiz de girdiğimiz her seçimde milletimizin çoğunluğunun gönlünü fethetme başarısını göstermiş olmamızdır.

Teşkilatlarımızın tüm kademeleriyle, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, partimize gönül vermiş kardeşlerimizin her biriyle bu kutlu mücadelenin şehrinizdeki sancaktarlığını sizler yürüteceksiniz. Sancak ayakta kaldığı müddetçe mücadele sürüyor demektir. AK Parti bayrağını hep yukarı dikmek için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz."

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • Nesrin Kurnaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis, teroristlerin asılması için HALK OYLAMASI yapilmasini teklif ve talep ediyorum. Saygılarimla arz ederim.
    Cevapla
  • Ayhan altındal 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahim REISI korusun derdimizi tek o dinliyor
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Keşke reis değilde ALLAH yazarken büyük harfler kullansanız.
    Cevapla
  • Osman Çetin 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz bu Milletin Kabul Edilmiş Duasısınız
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis..bizim insanlarimizin bazilar onca yapilan gizellikleri cabuk unur.gormezler duymazlar.cunku karinlari doydu..herkes ev araba aldi sayende.ekonomileri duzeldi..ama malesefki bizim insanlarimiza en ufak bir olumsuzluk yasatirsan ALLAH korusun bir klo domatese.patatese yunana..amarikaya.israile.fransiz.ermeniye satar adami..bizim insanlarimizin bazilari malesef boyle..malesef yaranilamiyor.hainlik diz boyu..kurtum demeninin.aleviyim demenin yasak oldugu ulkeyi ulke yaptin..ama dedigim gibi nankorluk diz boyu..bunlara ulkeyi altin kaplama yapsan yaranamassin..biz bunlari biliyoruz Reisim..sende biliyorsun.. biz bunlarin ustesinden geliriz ins..ummetin duasi seninle
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana tam benim hislerimi yazmışsın tesekurler
    Cevapla
  • Ankara 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi korusun . Allah yar ve yardımcınız olsun .Ankarada Büyükşehir kaybedildi.Kimse üstüne alınmadı . İnşallah il ve büyük ilçelerin ilçe başkanları 2023 e taşıyacak isimlerden olur . Allah yolunuzdaki engelleri ksldırsın inşallah..
    Cevapla
  • LİYAKAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah sağlık içinde sizin bu millete çok daha hizmet etmenizi nasip etsin . Allah İçin millet sizi seviyor . Biraz daha saha ile iletişim kursanız, ilçe teşkilatları , il teşkilatları ve belediyelerle ilgili tarafsız insanlardan bilgi alınsa , özellikle Belediyeleri 24 saat gerekiyorsa gözlem altına alınsa, sadece ilgili yerlerde adamı olduğu için değil de gerçekten işinin ehli insanlar bürokrasiye gelse .. İlçe ve il teşkilatları çok ama çok iyi belirlense .. Allah’ın izniyle çok daha uzun yol yürürüz .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR