Meral Akşener'den Bahçeli'nin 'Evine dön' çağrısına yanıt

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine "Evine dön" çağrısı yaptığı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener canlı yayında açıklamalarda bulundu: Milletin sesini duymak yerine siyasi magazinle meşgul olmasını hoş bulmadığımı ifade etmek isterim." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.08.2020 15:53 GÜNCELLEME 05.08.2020 16:28 SİYASET
Meral Akşener'den Bahçeli'nin 'Evine dön' çağrısına yanıt
Meral Akşener'den Bahçeli'nin 'Evine dön' çağrısına yanıt

Meral Akşener, "Siyasi magazin konularından konuşmayı siyasi nezaketle hiç bağdaştırmadığımı söylemek isterim" ifadelerini kullandı.

 

 

Akşener’in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Bahçeli başta ben olmak üzere partime saldırıyor. Biz bundan bıktık, lütfen ortağıyla ilgilensin. Birincisi bu. Diğer taraftan siyasi magazin konularından konuşmayı, siyasi nezaketle hiç bağdaştırmadığımı söylemek isterim.

 

 

Bahçeli ne demişti?

“Zillet İttifakı’nın üç asıl ortağından ikisinin, yani CHP ile örtülü ortak HDP’nin Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif’e menfi yaklaşımı ortadadır. Ancak İYİ Parti Genel Başkanı son hareketiyle onlardan ayrışmış, ayrı düşmüştür. Meral Hanım'ın kendisi adına hayırlı bir gelişmedir. Sayın Akşener’in böyle gitmeyeceğini, böyle ittifak olmayacağını, olsa bile bir ayağının çukura düştüğünü görüp derhal ve çok kısa süre içinde evine dönmesi doğru ve tutarlı bir davranış olacaktır.

YORUMLAR 72 TÜMÜ
  • Çavuş 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi partililer!! CHP HDP sizin neyimize benzer, Başından Tırnağınızın Ucuna kadar Ayrı,Üçünüzü Bir Kazanda Eritsek gene Karışmazsınız, O Kadar.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi parti cumhur ittifakının ortağı olmalıdır
    Cevapla
  • Temel 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumcu arkadaşlar çok güzel izah etmişler o gitse gitse ortaklar olanları bana gider oğlu da gezi olaylarına katılmıştı gezide kim vardı hdp okka daşkapece cehenemin birde merlal hanımın oğlu Ayasofya’ya gitmesi siyasi sov
    Cevapla
  • Nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük sözü dinlemek iyidir.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Evine dönmek yerine, YAZLIĞINDA kalmayı tercih etmiş. ne diyelim......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR