Sosyal medya tek dil oldu: #BeratAlbayrakınYanındayız

Ekonomide yaşanan son gelişmeler sonrası, sosyal medya üzerinden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a yönelik karalama kampanyaları başlatılmıştı. Twitter'da birçok kullanıcı ve siyasi Albayrak'a yönelik paylaşımlara tepki göstererek, "Berat Albayrak'ın yanındayız" mesajını verdi. Kısa sürede, #BeratAlbayrakınYanındayız etiketi Türkiye'nin gündemine oturdu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.08.2020 00:18 GÜNCELLEME 07.08.2020 01:30 SİYASET
Sosyal medya tek dil oldu: #BeratAlbayrakınYanındayız
Sosyal medya tek dil oldu: #BeratAlbayrakınYanındayız

Sosyal medya üzerinden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a yönelik karalama kampanyaları başlatılmıştı. Twitter'da birçok kullanıcı ve siyasi Albayrak'a yönelik paylaşımlara tepki göstererek, "Berat Albayrak'ın yanındayız" mesajını verdi. Kısa sürede, #BeratAlbayrakınYanındayız etiketi Türkiye'nin gündemine oturdu. 

 

Berat Albayrak'a destek için yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle:

 

 

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • ZEYNEP.E 3 yıl önce Şikayet Et
    pandemi döneminde krizi en iyi yöneten türkiye hükümetidir..o öve öve bitiremedikleri avrupa ülkelerin triliyarder olmalarına rağmen korona virüs ü önüne geçemedikleri ilaç ve maske üretimini bile yapamadıkları gün gibi ortada ..sayın bakanımız berat albayrak a ekonomi üzerinden propaganda yapanlar eminim ki ekonominin E 'sinden anlamayanlardır.. Biz güçlü bir ülkeyiz ...
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu tamam sonuna kadar bakanımızın yanındayız ancak döviz de moral değerdir. Devamlı yükselirse insanda moral kalmıyor. Yok mu bunun çaresi. Ekonomide doların saltanatının mutlaka bitmesi lazım.
    Cevapla
  • İ.KESKİN 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne desem ki? Allah yardımcımız olsun. Ne dolarım var, ne yurom, ne arsam, ne de borsada hissem, ne de Ankara'da kimsem. Allah yeter bize. Allah var gam yokk.
    Cevapla
  • Gerçekler 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya krizde şuan, dünyadaki ekonomik kriz yanında birde Pandemi krizi çıktı, etrafımız düşmanlarla çevrili, Akdeniz ve Adalar Denizinde enerji haklarımız için batılı çakallarla örtülü bir savaş halindeyiz, Berat bey tüm bu olumsuzluklara rağmen gayet iyi iş çıkarıyor. 2002'den önceki Türkiye'nin dünyanın en büyük ilk 3 ekonomisinden biri olduğunu sanan "her şey çok güzel olacak" diyen geçmişten bir haber ergenler bir zahmet sussun. Zaten Seçildiklerinden beri 1 senede İstanbulun başına gelmeyen kalmadı..
    Cevapla
  • hacı 3 yıl önce Şikayet Et
    altın 6 ayda 250 tl den 500 tl ye fırlası bu işin önü nasıl alınacak çok merak s ediyorum ALLAH yardımcımız olsun durum hiç iyi degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR