Fahrettin Altun: Türkiye itibarlı bir çekim merkezine dönüştü

İletişim Başkanı Fahrettin Altun bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle online düzenlenen TercihFest'te dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.08.2020 10:47 GÜNCELLEME 08.08.2020 10:47 SİYASET
Fahrettin Altun: Türkiye itibarlı bir çekim merkezine dönüştü
Fahrettin Altun: Türkiye itibarlı bir çekim merkezine dönüştü

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'nin üniversite adaylarına yönelik ilk ve tek online tercih festivali TercihFest'te dünyanın ve Türkiye’nin gelecek tasavvuru, medya ve iletişim konularında açılış dersini gerçekleştirdi. 

 

 

Altun burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Türkiye, son 20 yılda bölgesel ve küresel gelişmelere, meydan okumalara, iniş çıkışlara ve çalkantılara rağmen kendi ad ve hesabına hareket etme imkanını yakalamıştır. Ülkemiz küresel bir aktör olmak için ciddi bir mücadele süreci içine girmiştir.

 

 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizin verdiği mücadele, bir hakikat mücadelesi olarak tecelli etmiştir. Mücadelemiz hakikat mücadelesidir, görünmeyeni görünür kılma mücadelesidir.

 Bizim mücadelemiz, ülkemizi ve bölgemizi iki yüz yıl boyunca etkisi altına almış Batılılaşma politikalarının ürettiği ağır maliyetlerden ve Batıcı elitlerin yıllar yılı önümüze kader diye koyduğu bağımlılık tuzağından kurtulmaktır.

Bugün Türkiye sağlıktan ulaşıma, eğitimden emniyete kadar birçok alanda sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok ciddi bir mesafe kat etmiş, itibarlı bir çekim merkezine dönüşmüştür.

Geleceğin iletişimcileri, geleceğin sosyal bilimcileri salt teknolojik ve dijital gelişmelerin medya dünyasına yansımalarını ve yaratacağı dönüşümleri takip etmek değil, bunları şekillendirmek de zorunda."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR