Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce mesajı! İlk kez konuştu…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin parti kurma girişimleri ile ilgili isim vermeden ilk kez konuştu. ‘Bizi bölmek istiyorlar, parçalamak istiyorlar’ diyen Kılıçdaroğlu dikkat çeken ifadeler kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.08.2020 14:49 GÜNCELLEME 08.08.2020 17:45 SİYASET
Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce mesajı! İlk kez konuştu…
Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce mesajı! İlk kez konuştu…

İşte Kemal Kılıçdaroğlu’nun o açıklamaları:

Bizi linç girişimleri ile korkutmak isteyecekler. Linç girişiminde 3 kez, 5 kez, 100 kez bulunmazsanız namertsiniz, hepsi ile mücadele edeceğiz. Dört koldan üstümüze gelecekler. İsterse dört kol değil 400 koldan üstümüze gelsinler mücadele edeceğiz.

"BİREYSEL ÇIKARLAR SİSTEMİN DIŞINDA OLMAK ZORUNDADIR"

Bizi bölmek parçalamak isteyecekler ama hiç kimsenin unutmaması gereken bir şey var. CHP Türkiye cumhuriyetinin kalesidir. İnsanca hakça bir düzeni bu ülkeye getirinceye kadar mücadele eden bir siyasi partiyiz. Ahlaklı bir siyasi partiyiz. Dolayısıyla Türkiye coğrafyasına dağılıp bunları anlatma mecburiyetindesiniz.

Bireysel çıkarlar, bireysel hesaplar bu sistemin tamamen dışında olmak zorundadır. İster sıradan üyesi ol, istersen genel başkanı ol. Memleket bu haldeyken başka bir şey sorulamaz. Her birimizin tek tek Türkiye coğrafyasında çalışıp halka umut vermesi gerekli.

 

 

İNCE: BEN BİR PARTİ KURMUYORUM

Öte yandan Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya konuşan Muharrem İnce, parti kuracağı iddialarıyla ilgili "Ben bir parti kurmuyorum. Ben yola çıkıyorum. Yüzde 31'le bıraktım. Şimdi onu yüzde 51'e çıkarmak için yola çıkıyorum. Bu hareket yarın bir partiye dönüşür mü, yoksa partiler o hareketin arkasına mı takılır bilmem. Ben yola çıkıyorum. Ben yüzde 9, yüzde 10, yüzde 12 ya da yüzde 49 için çıkmıyorum yola. Yüzde 51 için çıkıyorum" dedi.

YORUMLAR 78 TÜMÜ
  • Okur 3 yıl önce Şikayet Et
    AKP'den ayrılıp parti kuranlar demokrasi mücadelesi yapmış oluyor. CHP'de farklı düşünenler CHP'yi bölmüş oluyor... Sen Çarkçı Kemalsin sen...
    Cevapla
  • ak ak 3 yıl önce Şikayet Et
    chp Türkiyenin kalesidir demiş. ne kalesi be resmen virüs virüs
    Cevapla
  • topçubaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    daha çooook yol yürürsünüz yanlız yanlış yola çıktın o gittiğin yön sonu olmayan çıkmaz bir yoldur o yolda eksi yüzde ellibire gidersin yani anca gidersiniz ister corçhp ister haindp ister mis patrti ister davitoğlu ister akbabacan ister kalın ister ince topunuz gelin topunuz altalta üstüste yanyana nasıl gelirseniz gelin isterseniz bidonu isterseniz turpu yada fetöşü çağırın topunuz gelin içerden dışardan ıraktan suriyeden akdenizden baeden suudiden abd den rusyadan fransada almanyada ingiltereden haa unutmadan söylim isterseniz uzaydan gelin topunuz topunuz gelin
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ya
    Cevapla
  • Kırk4 3 yıl önce Şikayet Et
    Çürükler yaaa... Biz ülkece keşfi kutluyoruz, şu çürüklerin derdine bak!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR