AK Parti'den Abdurrahman Dilipak hakkında suç duyurusu

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam basın açıklaması düzenledi. Çam, köşe yazarı Abdurrahman Dilipak için yargıya başvurduklarını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2020 13:06 GÜNCELLEME 11.08.2020 13:29 SİYASET
AK Parti'den Abdurrahman Dilipak hakkında suç duyurusu
AK Parti'den Abdurrahman Dilipak hakkında suç duyurusu

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam basın açıklaması düzenledi. Çam'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

"Kadınlara yönelik ayrımcılık ırkçılıktan beterdir diyen AK Parti Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, dünyanın en büyük kadın örgütünü kurmuştur. AK Parti kadına şiddetle mücadele bugüne kadar çok önemli düzenlemeleri hayata geçirmiştir. 

Ak kadın hareketi asla bir feminist hareket değildir. Ak kadınlar hiç kimse tarafından, AK Partili, AKP'li gibi ayrıştırılamaz. Ak kadınlar dürüst, ahlaklı, vatanseverlerden oluşmaktadır. Hiç kimse küfürle kadınlarımızın namusuna dil uzatamaz. 

Sözde bizimle birlikte siyasi hareketin içindeymiş gibi görünen gazeteci ve sosyal medya fenomenlerinin karşısında asla susmadık, susmayacağız. Kadınlarımıza yönelik ağır hakaretli içerik artık teşkilatımızda bardağı taşıran son damla olmuştur. 

Genel merkezimiz, köşe yazarı Abdurrahman Dilipak’ın, AK Parti’li kadınlara dönük hakaret ve çirkin yakıştırmaları nedeniyle yargıya başvurmuştur."

81 İLDE KADIN KOLLARI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

 AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlıkları, Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın kadınlara yönelik hakaret içeren köşe yazısı nedeniyle 81 ilde suç duyurusunda bulundu. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Dr. Rabia İlhan, "19 yıldır liderimizin kadınlara yönelik duruşu, özel destekleri ve ayrımcılıkla mücadelesi samimi ve güçlü bir şekilde devam etmektedir. 'Kadınlara yönelik ayrımcılık ırkçılıktan beterdir' diyen AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu inanç ve gayretleri neticesinde dünyanın en büyük kadın örgütünü kurarak, yıldan yıla büyütmeyi başarabilen bir lider olmuştur" dedi. 

KAYNAK : DHA, AA
YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • Bilmem amma? 3 yıl önce Şikayet Et
    Hangi Âli dava yok ki içine kadınlar girmiş de o dava istikametini kaybetmemiş olsun.
    Cevapla
  • S.Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Hele bir de örtülü feministler de girdi ise vay halimize!
    Cevapla
  • Müslim 3 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah çok doğru bir söz ama millet bu sözü anlayacak halde olsa zaten bu halde olmazdık.
    Cevapla
  • Feylosof 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hırs zarar verir aklıselim tartışılmalı bu konu kardeş kardeşe zulmetmez hocam yanlış ifade sini geri alsın helalleşilsin lütfen gülerler baskaları
    Cevapla
  • Behlüldane 3 yıl önce Şikayet Et
    A. Dilipak kendine hiçde yakışmayan kirli bir dil kullanmıştır dilikirli bizleri şaşırtmaya devam ediyor mesela Hezi finansörü baş destekçisi O. Kavala’yı sahiplenmesi, mavi Marmara olayında dava arkadaşlarını yarı yolda Antalya’da bırakması Fotocu KHK haramzadeleri sahiplenmesi gibi hataları çoğalmaya başladı S.Arseven bu kadar yanlışların besini sahipleniyor anlamış değilim RTE yaslanarak sorumsuz siyaset yapan S.Cam sütten cıkmış ak kaşık Değilmbu kaçıncı pot kırması artık yeter
    Cevapla
  • adilce 3 yıl önce Şikayet Et
    en sevdiğim yazarlardandır
    Cevapla
  • Akleden 3 yıl önce Şikayet Et
    Ak Partili olarak Abdurrahman beye yapılanı tasvip etmiyorum. Ak Partinin gerçek tabanı da bundan son derece rahatsız. Abdurrahman beyle uğraşmak hayra alamet değil.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen .
    Cevapla
  • ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu yazarın kitaplarını okuyarak büyüdüm. Ak partinin esamesi yokken bu adam mücadele ediyordu. Hiç hoş olmadı.
    Cevapla
  • Ferruh 3 yıl önce Şikayet Et
    dilipak yaşlandı artık bence hakaretle değil, derdini bir büyük gibi dile getirmeli. haketmiş.
    Cevapla
  • Hastaadam 3 yıl önce Şikayet Et
    Dilipak iyice saçma yazılar yazıyor uzun zamandır. Bence aklı pek yerinde değil. Muhtemelen ciddi bir rahatsızlığı var. Bu yazdıklarını da ona atfediyorum. Allah şifa versin. Ancak bu durum hakaretamiz konuşmasına izin ve onay olamaz. Arkadaşlarının onu ikna edip geri alması lazım sözlerini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR