Başkan Erdoğan'dan Giresun talimatı

Giresun’da meydana gelen sel ve heyelan sonrası bölgenin durumunu ve arama-kurtarma çalışmalarını yakından takip eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan bilgi aldı. Erdoğan yaraların sarılması için devletin tüm imkanlarıyla seferber edilmesi ve bu tür olayların tekrar yaşanmaması gerekli adımların atılması talimatını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.08.2020 11:33 GÜNCELLEME 23.08.2020 12:04 SİYASET
Başkan Erdoğan'dan Giresun talimatı
Başkan Erdoğan'dan Giresun talimatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Giresun’da meydana gelen sel ve heyelan sonrası bölgenin durumunu ve arama-kurtarma çalışmalarını yakından takip ettiği bildirildi. Olayın hemen ardından ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Giresun’a gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gece boyunca ve sabah, bölgenin durumu ve arama-kurtarma çalışmaları ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan bilgi aldı.

"TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLSİN" TALİMATI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Giresun’a gitti. Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan yaşanan sel ve heyelanda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek, yaraların sarılması için devletin tüm imkanlarının seferber edilmesi ve bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gerekli adımların atılması talimatını verdi.

 

 

YORUMLAR 2
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Sel felaketinde sehit olan askerimiz , ve vefat eden vatandaslarimiza , Allahtan rahmet diliyorum.Yarali olanlara acil sifalar dilerim. Allah bir daha gostemesin.gecmis olsun giresunum.
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Başta Giresun halkımız olmak üzere tüm Milletimize geçmiş olsun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR