Fahrettin Altun'un halkı bilgilendirmesi CHP'yi gerdi!

ABD başkan adayı "Biden'ın 'muhalefetle el ele Erdoğan'ı devireceğiz' sözlerine muhalefetin tepki göstermemesi üzerine İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un kamoyunu aydınlatması CHP tarafından çarpıtılıp, Altun için disiplin soruşturması talebine kadar uzandı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2020 12:10 GÜNCELLEME 25.08.2020 12:10 SİYASET
Fahrettin Altun'un halkı bilgilendirmesi CHP'yi gerdi!
Fahrettin Altun'un halkı bilgilendirmesi CHP'yi gerdi!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Biden'ın 'muhalefetle el ele Erdoğan'ı devireceğiz' sözlerine, konunun muhatabı muhalefet hala net bir cevap veremedi" diyerek tepki göstermişti.

 

Altun ayrıca, ‘’Muhalefetin Biden'ın ifadelerine onca zaman neden tepkisiz kaldığını da söyleyelim. Madem kendileri buna cevap veremedi, cevabını da biz verelim: Karşı karşıya kaldığımız şey, "Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin" sendromudur. Çağrımız, milli iradeye saygılı olunmasıdır.’’ açıklamasında bulunmuştu.

FAHRETTİN ALTUN'U LİNCE KALKTILAR

 

Altun'un muhalefete "bu skandal sözlere sessiz kalmayın" talebi önce sosyal medya üzerinden lince kalkıştılar, ardından da bu sözler CHP'li Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu tarafından eleştrildi. Son olarak İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Fahrettin Altun'u hedef aldı. Şimdi ise CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Fahrettin Altun'u siyasi içerikli paylaşım yapmakla suçladı ve Fahrettin Altun hakkında disiplin soruşturması açılmasını istedi.

OYSA KANUN AÇIKÇA BU GÖREVİ ALTUN'A VERİYOR

İletişim Başkanlığı Teşkilatı Hakkındaki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 3. Maddesinin C bendi; "Kamuoyunun ve ilgili makamların zamanında ve doğru bilgilerle aydınlatılması için gerekli bilgi akışını sağlamak ve bunların kamuoyu üzerindeki etkisinin belirlenmesine ait hizmetleri yapmak" İletişim Başkanlığı'nın görevi olduğunu söylüyor. 

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 5
  • Ertuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    CHPKK İYİ artık iyice şirazeden çıktı. Hırslarından kinlerinden sadık oldukları kapılardan aldıkları takdikler ve desteklerden kudurup saldırıyorlar. Kapınızın neresi olduğunu kapı sahipleri zaten bağıra bağıra ikrar ediyor.
    Cevapla
  • Terazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Komedi gibiler.. Siyasetçi siyasi içerikli paylaşım yapmayacak da kim yapacak? Özrü kabahatinden büyük deyimi gibi, gerekçeleri iddialarından daha saçma
    Cevapla
  • Hakki 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlarla kimse uğraşamaz.Adamlar doğruya,hakikata zaten muhalefet.Adamların ekmeğine yağ süren DOSTLARI nı eleştirmelerini beklemek çok yanlıştır.
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp seçmeni chp nin ele geçirildiğini hala nasıl göremiyor..
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    fosil olmuş kişilerin yeri müzelerdir, tabi değeri varsa, sayın ALTUN sen yoluna devam et , Allah yolunu açık eylesin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR