Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye tepki: Külliyen reddediyoruz!

Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın Hamas yetkililerini kabulüne ilişkin olarak ABD Dışişleri haddini aşan bir açıklama yapmıştır. Bu açıklamayı külliyen reddediyoruz" ifadelerine yer verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2020 21:02 GÜNCELLEME 25.08.2020 21:51 SİYASET
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye tepki: Külliyen reddediyoruz!
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye tepki: Külliyen reddediyoruz!

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hamas yetkililerine kabulüne ilişkin ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya sert tepki gösterdi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

 

"Cumhurbaşkanımızın Hamas yetkililerini kabulüne ilişkin olarak ABD Dışişleri haddini aşan bir açıklama yapmıştır. Bu açıklamayı külliyen reddediyoruz.

Gazze’de demokratik seçimlerle iktidara gelen Hamas’ın meşru temsilcisinin (ABD tarafından) terörist olarak nitelendirilmesi bölgede barış ve istikrarın tesisine yönelik çabalara katkı sağlamayacaktır."

 

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    Asıl teröristlerle işbirliği yapan kendisi de terörist devlet abd...
    Cevapla
  • mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    israilin işine gelmeyen herkes terorısttır bılın bunu neden israil de hıc deas saldırısı olmadı dersınıs mesela asıl terorıst abd nın ısıne yaradıgı için terorıst yaftası yemıyor orneğin pyd ypg vs.
    Cevapla
  • Meltem 3 yıl önce Şikayet Et
    Terörist arıyorsan desteklediklerine bak, başta israil olmak üzere...Ey zalim amerika.
    Cevapla
  • Akıllı olmalıyız 3 yıl önce Şikayet Et
    Abd PKK’ya devlet kurmaya çalışıyor gözümüze soka soka biz filistinde seçimle hükümet olmuş insanlarla görüşmemizi suçluyor hakikaten yüzsüzlükte sınır tanımıyorlar çünkü kaslarına güveniyorlar bunlara bizde kas gücümüzü göstermemiz lazım bunu da en kolay yollarla yapmanın yollarını bulmalıyız en etkili yöntem istihbarattır medyadır bunları daha etkin kullanmalı ülkemiz gerektiğinde bunların damarlarına basmak için gerekli dizginlemek lazım dinginleri elimizde tutmalıyız
    Cevapla
  • ABDURRAHMAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Ula ha bunlar ne içi uşağum bahada verun bende içeceğum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR