Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma Namazını Büyük Çamlıca Camii'nde kıldı. Namaz sonrası kısa bir açıklama yapan Erdoğan 'Ülkemiz her alanda ekonomide, ulaşımda, enerjide devamı gelecek geliyor. Her geçen gün daha iyi konuma geliyoruz. Sizlerden dua bekliyoruz, bizler de bu yolda azimle yürüyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca "Nasipse pazartesi günü Giresun'da olacağım." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2020 14:24 GÜNCELLEME 28.08.2020 15:21 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun'a gidiyor

Erdoğan saat 13.00 sıralarında Kısıklı'daki konutundan çıktı. Erdoğan, cuma namazı için Büyük Çamlıca Cami'ne geçti.

 

Erdoğan, namaz sonrasında cemaati selamlayarak kısa bir konuşma yaptı. Erdoğan, "Farklı bir dönemden geçiyoruz. Bu salgın döneminin içinde bizim istirhamımız bu uyarılara lütfen dikkat edersek çok hayırlı olacaktır. Gerek vefatlar gerek hastanede yatan vatandaşlarımızı ülkemiz milletimiz için bir uyarı. Bizim de Müslümanlar olarak bu uyarılardan nasibimizi almamız, hassas olmamız lazım. Dünyada bu konuda en hassas bizim olmamız lazım. Sağda solda konuşulanlara hiç dikkate almayın. Ülkemiz her geçen gün daha iyi konuma geliyor. Sizlerden dua bekliyoruz, bizler de bu yolda azimle yürüyoruz" dedi.

"GİRESUN'A GİDECEĞİM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Giresun birçok ilçesiyle büyük bir felaket yaşadı. Rabbim yardımcıları olsun, nasipse pazartesi günü Giresun'da olacağım."

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Ahmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen yürü millet arkandan yürür Reis...
    Cevapla
  • Araphan 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım Allah'ın yardımı senin üzerine olsun büyük bir sınav içinde hedeften şaşmadan yürüyorsun millet seninle duası ile.
    Cevapla
  • İBRAHİM AKKAYA 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcın olsun Reis.
    Cevapla
  • Tuğlu... 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis Yüce Rabb' im yar ve yardımcın olsun...
    Cevapla
  • ysn krc 3 yıl önce Şikayet Et
    Dualarımız seninle reisim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR