Bakan Gül'den tepki: Asla kabul edilemez

DHKP-C'li Ebru Timtik'in fotoğrafının İstanbul Barosu'nun binasına asılmasına tepki gösteren Gül, "Baronun illegal ve marjinal yapıların arka bahçesi olması kabul edilemez." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2020 11:58 GÜNCELLEME 29.08.2020 12:35 SİYASET
Bakan Gül'den tepki: Asla kabul edilemez
Bakan Gül'den tepki: Asla kabul edilemez

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de kendi kıta sahanlığı içerisinde yürüttüğü faaliyetler konusunda, "Doğu Akdeniz meselesi öncelikli olarak üzerinde durduğumuz konu. Bu ülkenin verilecek hiçbir çakıl taşı olmadığı gibi, mavi vatanda da verilecek bir damla suyumuz yoktur. Hukuk dışı yürütülen hiçbir çalışma geçerli değildir." ifadelerini kullandı.

 

Adalet Bakanı Gül'den satır başlıkları:

"(Yeni adli yıl) Sağlıklı şekilde adalet hizmeti verebilmek için tüm tedbirler alındı."

 

"(İstanbul Barosu'nun astığı fotoğraf) Baronun illegal ve marjinal yapıların arka bahçesi olması kabul edilemez."

KAYNAK : AA
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet gerekeni yapmalıdır.
    Cevapla
  • 1071 3 yıl önce Şikayet Et
    bizim anlamadığımız veya anlamak istemediğimiz mesele şu ki ; beş yüz yıldır bu topraklarda kin nefret intikam üzerine kurulu bir inanç otuz bir büyük isyan başkaldırı ayaklanma yapmış net anlaşılması için eş anlamlarıyla birlikte verdim son başkaldırı pkk dhkpc vs gibi terör örgütü itleridir. Alçak soykırımcı sömürgeci katil hırsız haçlı yahudi sürüsü bunları kiralık katil olarak kullanıyor işin içinde ermeni rum yahudi dönmeleri ile etnik mezhebçi bölücülük olarak truva atı koçbaşı haçlı ordusun öncüsü olarak bu esas haçlı seferinin savaşının habercisidir.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Sn bakanım kabul Edilemez demekle olmuyor, resmen suç işlediler bu baronun elebaşısı başta olmak üzere yargılanmalı, cübbeleri geri alınmalı ha pkk ha dhkpc ha fetö terör örgütü ha bunlar farkları olmadıklarını teyit etmediler mi yaptıkları ihanetlerle, zaman kınama, olmaz VS deme zamanı değil cesaretle gereğini yapma zamanıdır. Yunan dan rumdan daha tehlikeli oldular bunlar ve savunanlar.
    Cevapla
  • M. Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Asanlar ve göz yumanlar derhal yargılanmalı..
    Cevapla
  • vatandaş34 3 yıl önce Şikayet Et
    sadece baro mu DHKPC'nin arka bahçesi? Tüm meslek örgütleri aynı şekilde terörist destekçisi. Derhal kanun çıkartılıp alternatif meslek organizasyonları oluşturulmalı. Bunlar muhatap olarak tek kaldıkça her yaptıklarının meşruiyeti varmış algısı oluşturuyorlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR