Akılalmaz Türkiye iddiasına Kalın'dan unutulmaz cevap! Ülke bunu konuşuyor

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye'nin ülkesini bölmek istediği iddiasında bulunan Avusturya Uyum Bakanı Susanne Raab'a "Sadece Avusturya'yı mı? Ne ayıp..." karşılığını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.09.2020 20:50 GÜNCELLEME 02.09.2020 00:26 SİYASET
Akılalmaz Türkiye iddiasına Kalın'dan unutulmaz cevap! Ülke bunu konuşuyor
Akılalmaz Türkiye iddiasına Kalın'dan unutulmaz cevap! Ülke bunu konuşuyor

Kalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Raab'ın, Türkiye'nin Avusturya'daki Türk kökenlileri etki alanına alıp bu ülkeyi bölmek istediği iddialarını içeren habere yer verdi.

Metne cevap olarak "Sadece Avusturya'yı mı? Ne ayıp..." yazan Kalın, paylaşımın sonunda gülen yüz emojileri de kullandı. 

 

İbrahim Kalın'ın ironik açıklaması Avusturya'da büyük yankı uyandırdı. 
 

Türkiye'den Avusturya'nın akılalmaz iddiasına cevap!

YORUMLAR 178 TÜMÜ
  • belde 3 yıl önce Şikayet Et
    Avusturya kökten kafayı tırlatmış. ulan bu millet yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz. lakin sizler gibi Vatikan kafalı zihniyetle AB ancak Yunanistan a kadar gelebilir. Ancak bu millet adaletiyle Viyana kapılarına kadar gönülleri de fethederek geldi. lakin AB ülkelerinin tümü Amerika kıtası, Afrika ve Asya da dahil tüm kıtaları sömürmekle geçirdi. en az 300 yıl. bu millet 600 yılı yeryüzüne adalet dağıtmakla geçti. lakin ömrü yetmedi. inşallah yeni yüzyılda yeni simalarla bunu tamamlayacak.
    Cevapla
  • osman 3 yıl önce Şikayet Et
    bunların entegrasyon dedikleri aslında asimilasyon.
    Cevapla
  • Muhittin Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Austurya hic bir önemi olmayan ülke hic bir özelligi de olmayan bir ülke .Merzifonlu kara Mustafa pasayi kendilerinin yendigini düsünerek kendilerini kahraman saniyorlar.Austuryanin arkasinda yardim eden Almanya Polanya Fransiz italyan AB de nekadar hiristiyan varsa yardima geldiler.ve onlarin sayesinde kurtuldular.
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Resmen alaya almis. Helal olsun. Avrupalilar tam paranoya olmuslar
    Cevapla
  • Ebuzer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bi kere arının kovanına çöp soktular.. Güneş tutulması bitmek üzere. Milli ve manevi uyanış başladı inşallah. Sonuna kadar Adalet sonuna kadar Hürriyet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR