CHP, Muharrem İnce’yi partiden atıyor

Yalova’da CHP'li iki üye, 4 Eylül'de Sivas'ta ‘Memleket Hareketi’ni başlatacak olan Muharrem İnce, kardeşi Hüseyin İnce ve görevden alınan belediye başkanı Vefa Salman hakkında ihraç talebinde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2020 07:23 GÜNCELLEME 03.09.2020 07:24 SİYASET
CHP, Muharrem İnce’yi partiden atıyor
CHP, Muharrem İnce’yi partiden atıyor

İnce’nin disiplin suçuyla ihracını isteyen 48 yıllık üye Niyazi Şahin “13 Ağustos'ta ulusal basına yaptığı açıklamadan dolayı dilekçe verdim. Burası bakkal dükkânı değil. Partinin tüzüğü, yönetmeliği var. Kimden izin almış da açıklama yapma gereği duymuş? Partiye zarar veriyor. Disiplin suçu işlediğinden disiplin kuruluna sevki için dilekçe verdim. Önümüzdeki günlerde değerlendirilir. Nereye istiyorsa oraya gitsin. Muharrem Bey’e oy da verdim, senelerce birlikte çalıştık. Böyle devam ederse ihraç edilmesi gerekir” dedi.

 

 

YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Serkan Keskin 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu koltuktan kalmayınca CHP nin yaptığı ankette CHP oyu yüzde 16 çıkınca Muharrem İnce bunu değerlendirmek istedi
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem İnceden medet uman, methiyeler düzen,ikiyüzlüler İnce ekonomik ve sosyal eleştiri bombardımanlarına başladığında da eminim bir numaralı düşmanınız olacaktır. Biraz delikanlı olmaya çalışın. Bozuk ekonomilerde bu tür taktikler işe yaramaz, önemli olan halkın cebi ve mutfaktaki tenceredir. Fesatlıklar yerine halkın gönlünü kazanmaya çalışmak en hayırlısıdır !!!
    Cevapla
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem incesiz chp cok zayif kalacak atilmasi gereken cok insan var ken
    Cevapla
  • kemal kuru 3 yıl önce Şikayet Et
    muharrem ince ortaya projeler koymalı küstürdüler beni parti kurdum olamaz hatalarını ortaya dökmeli
    Cevapla
  • Manisalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Vay be ince ne hallere düştün.sen git tavuk besle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR