Başkan Erdoğan, Barzani'yi kabul etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2020 14:25 GÜNCELLEME 04.09.2020 15:07 SİYASET
Başkan Erdoğan, Barzani'yi kabul etti!
Başkan Erdoğan, Barzani'yi kabul etti!

Ziyarette Barzani'ye, Kürdistan Bölgesi Başkanlık Divanı Başkanı Fevzi Hariri, Kürdistan Bölgesi Başkanlık Ofisi Müdürü Kerim Şengali, Kürdistan Bölgesi Dışilişkiler Ofisi Sorumlusu Sefin Dizayi ve Kürdistan Bölgesi Başkanlığı Yüksek Danışmanı Felah Mustafa da eşlik etti.

 

Neçirvan Barzani, 2 Eylül'de Bağdat'a ziyarette bulunan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüşmüştü.

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelmişken kerkük'ü bize ver öyle git.
    Cevapla
  • Bozoklu 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar ne çok biliyorsunuz geçin devleti siz yönetin
    Cevapla
  • erdemir 3 yıl önce Şikayet Et
    devletin var bir bildigi elbet
    Cevapla
  • hacıabi 3 yıl önce Şikayet Et
    herkes atıp tuyuyor, o zaman hiçbir devlet ile görüşmeyelim. sadece kadar ve pakistan kalıyor geriye. açlıktan gebernek mi istiyorsunuz. en büyük ticareti ırak kürt bölgesi üzerinden yapıyoruz. merak etmeyin terör olduğu müddetçe biz askerlik mesleğimiz de daha zirveye savunma sanayiinde daha zirveye gideceğiz..
    Cevapla
  • Yine Kandırdılar! 3 yıl önce Şikayet Et
    Peki devletin menfaaatleri için Büyük Kürdistan hayali kuranlarla görüşüyoruz da Türkiye'nin parçalanması için bir gayreti olmayan Mısır ve Suriye ile neden görüşmüyoruz? Akdenizdeki ve Suriyedeki menfaatlerimiz ne olacak? Dost olabileceğimiz ülkelerle kavga ederek düşmanlarımzın yanına itiyoruz. Ama sıra Barzani gibi İsrail uşaklarına gelince menfaatlerimiz için görüşüyoruz! Kusura bakmayın bu hükümetin sicili gayet bozuk bu konuda. yarın kalkıp kandırıldık derler!' Nitekim 2017de Barzani hakkında bunu demişlerdi.
    Cevapla
  • SORU 3 yıl önce Şikayet Et
    iran, Irak, Suriye ve Türkiye'den bazı bölgeleri içine alan sözde Bağımsız Kürdistan haritasını duvara asıp, bu dört ülkeye rağmen israil bayraklarının gölgesinde referandum yapan bu adamlar, bu dört ülkeye rağmen nasıl hala hayatta kalabiliyor?
    Cevapla
  • atakan53 3 yıl önce Şikayet Et
    SORDUĞUN SORU YANLIŞ. Irak Suriye diye bir devlet yok. iran fransız sömürgesi. Kağıt üstünde devlet devlet mi .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR