Karamollaoğlu yine gaza geldi! Akılalmaz iddia

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, BEST FM’de yayınlanan “Sorel Dağıstanlı ile Konuşan Türkiye” programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi iptal etmek için OHAL ilan edebileceği sözüne açıklık getiren Karamollaoğlu, “İktidar ne pahasına olursa olsun iktidarda kalmak için her türlü yola başvuracak” iddiasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2020 16:24 GÜNCELLEME 04.09.2020 16:26 SİYASET
Karamollaoğlu yine gaza geldi! Akılalmaz iddia
Karamollaoğlu yine gaza geldi! Akılalmaz iddia

SAVAŞ ORTAMI YARATILABİLİR

 

 

Karamollaoğlu, AK Parti'nin 18 yıllık iktidarı döneminde yıpranıp yorulmasına rağmen gücü bırakmak istemediğini, bunun içinde olağanüstü şartlar oluşturup seçimleri ertelemek isteyebileceğini belirterek, “Böyle bir durum için illa fiilen savaşa gerek yok. Tabi savaş ortamının hazırlanması bunun işareti olabilir. Bu sayede belli süre seçimleri erteleyebilirsiniz”dedi.

"(HDP'Lİ İTTİFAK) BUNUN KONUŞULACAĞI  ORTAM HENÜZ OLUŞMADI"

 

 

SP Lideri Temel Karamollaoğlu olası seçimlerde HDP ile açıktan bir ittifakta yer alıp almayacakları sorusu üzerine “Şu anda bunun konuşulma ortamının henüz olmadığı kanaatindeyim. Türkiye’de kamplaşmalar o kadar zorlanıyor ki insanlar bu konularda makul düşünemiyorlar. Makul düşünmediklerinde makul de konuşamıyorlar. Onun için ben seçim sathına girmeden ne ittifakları ne de adayları konuşmanın doğru olmadığı kanaatindeyim”dedi.

"ATILAN ADIMLARDA İKTİDARA YÖNELİK TEVECCÜH GÖRÜLÜRSE ERKEN SEÇİME GİDEBİLİRLER"

“Bir seneden önce erken seçim ihtimalini görmüyorum. Bu Cumhurbaşkanının vereceği bir karar. Anketler seçim ihtimalini zayıflatıyor. Çünkü şu günkü ihtimalde Ak Parti’nin oyları %33 MHP’nin de yüzde 7 civarında. Topladığınızda yüzde 42. Böyle olunca seçilme şansı 1. Turda yok gibi. Kaybedeceğini bile bile niye girsin. Atılan adımlarda iktidara yönelik teveccüh doğarsa, bunu da görürlerse gidebilirler. Görmeden gitmezler”

YORUMLAR 221 TÜMÜ
  • GARİP GURBETCİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Erbakan hoca çıkıp gelse karamolayı karşına dikeceksin buna nedir biliyormusunuz hadi ordan hadi ordan...........derdi.
    Cevapla
  • Ali ünal 3 yıl önce Şikayet Et
    temel.emmi,chp nin kuyruğuna takılalı iyi sapıttın.
    Cevapla
  • veli 3 yıl önce Şikayet Et
    ulan karamolla ak parti %33 diyorsun kaybedeceğini bile bile niye seçime girsin diyoraun sen 20 yıldır kaybesiyor hala seçime giriyorsun.
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    dinozor bunak tipler önüne iki kaz verip bunları otlat diye bile güvenemeyeceğin yani akşam gelirken kazların en az birini kaybedecek birini parti genel başkanı yaparsan olacağı budur ama kuklacıya akıllı uslu adam kafası çalışan adam lazım değil adı üstünde kuklacı ona kukla uşak devşirilmiş eleman lazım !..
    Cevapla
  • mücahit 3 yıl önce Şikayet Et
    Emanet teslim zamanı çok yaklaşmışsa vakti siyasi politik işlerle değil, dava adamı kimliğine uygun daha bi hal ehli ve Allahü tealaya yakın olacak ameller işleyerek emaneti teslim etmek lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR