Türkiye'den BM'ye tepki: Vahim bir durum

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, BM Çocuklar ve Silahlı Çatışma Özel Temsilcisi Gamba'nın yaptığı görüşmeye tepki gösterdi. Aksoy, "Gamba'nın terör örgütü PKK/PYD/YPG güdümündeki sözde SDG'nin elebaşı Ferhat Abdi Şahin ve diğer terör örgütü mensuplarıyla telekonferans yöntemiyle bir görüşme gerçekleştirmesi terörle küresel mücadele açısından vahim bir durumdur" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2020 14:12 GÜNCELLEME 17.09.2020 15:09 SİYASET
Türkiye'den BM'ye tepki: Vahim bir durum
Türkiye'den BM'ye tepki: Vahim bir durum

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, BM Çocuklar ve Silahlı Çatışma Özel Temsilcisi Gamba'nın yaptığı görüşmeye tepki gösterdi. Aksoy şu ifadeleri kullandı:

Birleşmiş Milletler Çocuklar ve Silahlı Çatışma Özel Temsilcisi Virginia Gamba'nın terör örgütü PKK/PYD/YPG güdümündeki sözde "Suriye Demokratik Güçleri"nin (SDG) elebaşı Ferhat Abdi Şahin ve diğer terör örgütü mensuplarıyla telekonferans yöntemiyle bir görüşme gerçekleştirmesi terörle küresel mücadele açısından vahim bir durumdur.

 

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Turkiye27 3 yıl önce Şikayet Et
    Suriye yakin bir gelecekte parcalanacak,buna kimse engel olamayacak.Onemli olan parcalanirken biz ne alacaz.Bu kadar halkina siddet uygulayan zalim esad varken suriye bir butun olamaz.Esad suan sunni muslumanlara soykirim uyguluyor.
    Cevapla
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Koronanın zirve yaptığı Mart-Nisan-Mayıs'ta, tüm dünya kendi derdine düşmüşken, oldu bittiyle Suriyede PKKyı bitirecektik. Fırsat kaçtı.
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 3 yıl önce Şikayet Et
    dünyada bunu yapabilecek tek ordu bizimkisidir. 24 saatte suriye meselesini bitiririz.ütopya değil gerçek olabilir...
    Cevapla
  • Ahmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Suriye.yi tamamen almazsak bunlar değişik isimlerde faaliyetlerine devam ederler.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendi göbeğini kendin keseceksin bir gece saldırcaksın ne ferhat kalacak ne abdi ne şahin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR