Bakan Akar'dan alçak manşete sert tepki

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunan gazetesinin manşetine sert tepki gösterdi. Bakan Akar, 'Habercilikle alakası olmayan bir Yunan gazetesinde Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef alan ve aklı başında Yunan halkı dahil sağduyu sahibi hiçkimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.09.2020 10:58 GÜNCELLEME 20.09.2020 11:21 SİYASET
Bakan Akar'dan alçak manşete sert tepki
Bakan Akar'dan alçak manşete sert tepki

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan’da bir gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret edilmesine sert tepki gösterdi.

Bakan Akar, asla kabul edilemeyecek manşetin son derece seviyesiz olduğunu belirterek "Habercilikle alakası olmayan bir Yunan gazetesinde Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef alan ve aklı başında Yunan halkı dahil sağduyu sahibi hiç kimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz. Bu utanç vesikası Yunan basın tarihinde kara bir leke olarak kalacaktır. İki ülke arasındaki ilişkileri sabote etmeyi amaçlayan ve kamu vicdanında zaten mahkum olan bu ahlaksızlar hakkında Yunan makamlarınca da gerekli idari ve adli işlemlerin derhal yapılmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Birdost 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben kınamıyorum ; Bir milyon bir defa kendilerine iade ediyorum.
    Cevapla
  • Sarı 54 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir kaşık çorbaya bile muhtaç kalsak da bu milli duruşda vaz geçmek yok. Bu vatan bizm vatanımız. Bunu herkes böyle bilsin. Ne olursa olsun kimseye hiç bir güce vermeyiz. Biz Sayın Erdoğanın yanındayız. Aç olsak da açık da olsakda. Yunan alman Fransız abd BAE İsrail ne olusanız olun. Düğünümüze şenlik verirsiniz O KADAR
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    NATO tatbikatında hedef olarak gösterilen "Tayyip Erdoğan ve Atatürk"resimleri ??? Şimdide Yunan gazetesinde hedef Cumhurbaşkanı?? Emperyalizmin SADDAMI ve KADDAFİ'yi kendi halkına katlettirmesini ve o ülkelerin mahvolmuş hali gözümüzün önünde olsun Lütfen... milli bir duruşla başlayan S-400 ve F-35 benzeri sorunlarda dik duruş... Milli bir ruhla izlenen politikanın eseri..Milletin onurunu gururunu düşünerek emperyalizme "müstemleke bir memleket olmadığımızı ispat eden herkesin mekanı cennet olsun"..Milletimizi "Çanakkaleden ÇUVALA sıkıştırmaya" çalışanlar hüsran olacaktır..
    Cevapla
  • yorumcu geldi 3 yıl önce Şikayet Et
    kınamak yetmez o haberi yapanı gazate sahibini MİT e havale etmek lağzım.
    Cevapla
  • Neoturk 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Bizim Türkiye icabina bakacak
    Cevapla
  • Kara şahin 3 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksız edebsizler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR