CHP'li Aykut Erdoğdu millete hakaret etti!

Millete hakaretlerde bulunan CHP'li Aykut Erdoğdu'dan yatırım kararını sekteye uğratacak skandal bir açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2020 22:40 GÜNCELLEME 24.10.2020 22:46 SİYASET
CHP'li Aykut Erdoğdu millete hakaret etti!
CHP'li Aykut Erdoğdu millete hakaret etti!

Alman otomotiv devi Volkswagen'in kamyon fabrikası MAN'ı Türkiye taşıma kararı almasının ardından CHP'li Aykut Erdoğdu'dan yatırım kararını sekteye uğratacak ve millete hakarette bulunan skandal bir açıklama geldi.

 

Birçok şirketin Türkiye taşımasını görmezlikten gelen ve Volkswagen örneğini vererek Türkiye'nin kalkınmasında takoz olma siyaseti güden CHP'li Erdoğdu'nun "Burada barbarlar ve yamyamlar var" sözleriyle millete hakarette bulunması vatandaşlar tarafından tepki çekti. 

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Bozoklu66 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkanı olacak bay kemal de almanyaya gidip Türkiye ye gitmeyin orada can güvenliği yok dememişmiydi.Ne demişler ön teker nereye giderse arka tekerde oraya gider.
    Cevapla
  • Aha yorum 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendinden söz ediyorsan kabulümüzdür. Atalarımız noktayı koymuş lafa bakalım laf mı diye birde adama bakalım adam mı diye.
    Cevapla
  • esas kendileri 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp lilerin 7/24/365 gun yaptigiyla soyledigiyle ilgili cikan her haberde kesintisiz bir veya birden fazla kadar devlete millete islama saldirilari hainlikleri herbiri baslibasina parti kapatmaya fazlasiyla yeterli pkk pyd nin partisi hdp bile chp nin eline su dokemez nede olsa chp hdp nin agabeyi dunyanin basina covit bela Turkiyenin basina chp ve hdp .......yasasin Cehennem
    Cevapla
  • ......... 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar hainlik kalleslikten sonra hala chp icin neden kspatma karari alinmaz chp nin her gun gundem olan bir veya birkac olayi bile basli basina kapatma gerektiriyor zaten herbir chpli vekilin agzindan cikan ve bilakis hateketlerini dava konusu yapsalar otomatikmek chp kapanir cunku vatana ihanette vatan hainliginde hicbirinin birbirinden geri kalir yani yok hatta hdp bile hainlikte neredeyse chp nin eline su dokemez
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah belasını versin inșallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR