Davutoğlu'nun adamından AK Parti seçmenine hakaret!

Gelecek Partisi PİK Eğitim Politikaları Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ın sosyal medya hesabından AK Parti seçmeniyle ilgili hakaret içeren tweetine tepki yağdı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.11.2020 15:45 GÜNCELLEME 02.11.2020 20:40 SİYASET
Davutoğlu'nun adamından AK Parti seçmenine hakaret!
Davutoğlu'nun adamından AK Parti seçmenine hakaret!

Eski Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı ve Gelecek Partisi PİK Eğitim Politikaları Başkanı Yusuf Ziya Özcan sosyal medya hesabından AK Parti seçenine yönelik bir paylaşımda bulundu. 



Aziz Nesin'in "Bu milletin yüzde 60'ı aptaldır" sözüne atıfta bulunan Özcan, bu söz üzerinden AK Parti'lilere hakarette bulundu.

 

 

"AZİZ NESİN'E FAZLA MI KIZDIK"

"İçinde bulunduğumuz ekonomik çöküşü bütün öfkesi ile eleştiren bazı vatandaşlar, seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz sorusuna Recep Tayyip Erdoğan deyince Aziz Nesin'e fazla mı kızdık diye düşünüyorum." diyen Özcan, "Garip bir seçmen grubu. Ah eğitim ah, sen iyi olsaydın bunlar olur muydu hiç?" ifadesini kullandı. 

 

 



HASAN ÖZTÜRK'TEN DERS GİBİ CEVAP!

Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, skandal sözlere sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

'YAZIK SİZE DEĞİL...'

Öztürk mesajında, ''Vah ki vah bu hoca YÖK Başkanlığı yaptı! Muhtemeldir ki eğitim yılı açılışlarında ilk dersler verdi. Ve muhtemelen İletişim Fakültelilere “Haberin kaynağını ve  ‘çek etme’ doğrulama” dersleri de... yalana sarılmış eski YÖK Başkanı..! Hocam yazık size değil, yazık öğrencilerinize'' ifadelerini kullandı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Özcan'ın bu sözleri yalnızca AK Parti seçmeninin değil, çok sayıda sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekti. Kimi, "Milletin gözünde 5 para etmez adam milleti beğenmiyor" şeklinde ağır sözler söylerken, kimisi de "Ekonomik çöküşe rağmen insanlar neden bize oy vermek istemiyor" sorusunun sorgulanması gerektiğini ifade etti.

YORUMLAR 78 TÜMÜ
  • seyfullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Peşinden giitigin adam ak partiyi chp ye teslim edecekti reis kurtardı sen uyanık böyle bir adamın peşinden gidensin ve kendini akıllı sanıyorsun bizde safız öylemi saf
    Cevapla
  • ReisEmir 3 yıl önce Şikayet Et
    Ak partinin adam yerine koyup da makam mevki sahibi yaptığı nankörlere bak, daha düne kadar üniversitelerde bunları adam yerine koymuyorlardı.
    Cevapla
  • abbas 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet hainleri gördü aç kalır ama hainlere frenk aşıklarına oy vermez
    Cevapla
  • TÜRKİYELİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Bidon kafalıyım ,arada bir göbeğimi kaşırım,makarnamıda yerim seçim zamanıda oyumu CUMHUR İTTİFAKINA veririm.. helal olsun...........Aldınmı cevabımı yusuf ziya özcan...
    Cevapla
  • yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede Muhalefet Tanımı Yanlış Algı var . Maksat Nedir Hizmet Refah Seviyesi Saglik Egitim Maksat Memleket çıkarları vs vs Hizmet-i veren kim olursa olsun Vatandas Oyum ona diyor veriyor bitti . sanki hergun seçim varmış gibi muhalefet yerinde durmuyor seçmen de gaza geliyor Gereksiz heyecan Depreme bak konuya bak yazik cok yazik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR