İnce'den Kılıçdaroğlu'na: Ne kanıtın varsa ortaya koy

CHP eski Milletvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı televizyon programdaki sözlerine ilişkin, "CHP'nin Genel Başkanının yalan söylemeyeceğine, elinde kanıt olmadan iftira atmayacağına inanıyorum, inanmak istiyorum" dedi. İnce, "Hangi kanıtınız varsa ortaya koyun" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.11.2020 15:19 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:19 SİYASET
İnce'den Kılıçdaroğlu'na: Ne kanıtın varsa ortaya koy
İnce'den Kılıçdaroğlu'na: Ne kanıtın varsa ortaya koy

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında Millet İttifakı’nın dağıtılması için belli kişilere para verildiğini, parti kurma çalışmalarına destek verildiğini iddia etti. "Muharrem İnce'yi mi kastediyorsunuz?" sorusu üzerine de Kılıçdaroğlu, "Sadece o değil" cevabını verdi.

Muharrem İnce, Twitter hesabından Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi. İnce, "CHP’nin sade bir üyesi olarak CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu bugün (dün) katıldığı Karar TV yayınında benim de ismimi 'Sadece o değil' diye zikrederek yaptığı açıklamaların kanıtlarını ortaya koymaya davet ediyorum. Ben bu konudaki değerlendirmelerimi önümüzdeki günlerde elbette yapacağım. Ancak CHP’nin Genel Başkanının yalan söylemeyeceğine, elinde kanıt olmadan iftira atmayacağına inanıyorum, inanmak istiyorum. Buyurun ne biliyorsanız konuşun, hangi kanıtınız varsa ortaya koyun" ifadelerini kullandı.

 

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • TÜRKİYELİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim bildiğim tek şey var ,Cumhur ittifakı ((( AK parti + mhp))) +bbp+vatan partisi+muhafazakar kürtler (((( anti hdpkk ) )) Toplamı % 55 yapar...Her kes işine gücüne baksın....
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    peki ahmet davutoğluna ve ali babacana kim para verdi acaba bence onuda biliyur
    Cevapla
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Onları satın almak için paraya bile ihtiyaç yok çok üzücü.
    Cevapla
  • dede korkut 3 yıl önce Şikayet Et
    hala "CHP'nin Genel Başkanının yalan söylemeyeceğine, elinde kanıt olmadan iftira atmayacağına inanıyorum, inanmak istiyorum" mı diyorsun? öyleyse sen.....(kusura bakma gerisini yazamıyorum editörden kesik yerim diye. ama anladın sen onu :))
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kemal dedi, yalan dedi, bir gülesim geldi..
    Cevapla
  • sebahattin Yağmur. 3 yıl önce Şikayet Et
    Hepinizin hayatı ve siyasetiniz yalan iftira algı çamur at izi kalsın üzerine kurulu sizden bir şey olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR