Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl başkanları toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de yaptığı açıklamalara tepki gösteren Erdoğan, "Bir işi bilirsin, konuşursun. Ama bilmediğin iş hakkında neden konuşuyorsun? Sus da adam sansınlar" dedi. Erdoğan, kentsel dönüşümün İstanbul başta olmak üzere riskli bölgelerde hızlanması gerektiğini de sözlerine ekledi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.11.2020 12:25 GÜNCELLEME 05.11.2020 13:52 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

 

İzmir'de meydana gelen depremde 114 vatandaşımız hayatını kaybetti, bin 35 kişi yaralandı. Depremzedelerin tüm ihtiyaçları eksiksiz karşılandı. Bir ay içinde deprem konutlarının yapımına başlayacağız.

Kılıçdaroğlu İzmir'e turistik gezisinde, 'beş gün oldu, enkazlar neden hala kaldırılmadı' dedi. Kaldırılmış olsa 5. gün içinde o yavrumuz nasıl çıkarılacaktı? Bir işi bilirsin, konuşursun. Ama bilmediğin iş hakkında neden konuşuyorsun? Sus da adam sansınlar. 

Hala dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut bulunuyor. İstiyoruz ki zemin sorunu olmasın. Etütler yapıldı, adımlar buna göre atılıyor.

İstanbul başta olmak üzere deprem riskinin yüksek olduğu illerde dönüşüm sürecini hızlandırmamız gerekiyor. Her kurumumuz kendi görev alanında çok güçlü bir altyapı ve yetişmiş insan kaynağına kavuşmuştur. 

Ülkemizi deprem başta olmak üzere tabii afetlere hazırlıklı hale getirmek için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 56 TÜMÜ
  • Zeki 3 yıl önce Şikayet Et
    Su cehape zihniyeti yuzunden ne issizlik onlenir ne dovizin cikisi..ah su cehspe zihniyeti ve vesayet gucleri. Inadina AK parti
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim?Kemal mi?Adam mı? Kemal ve adam kesinlikle yan yana gelemez iki kelime.
    Cevapla
  • Kml 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sussa da adam olamaz.
    Cevapla
  • xxx 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl olsa ülkede çiftçi kalmadı. Bütün tarım arazilerine tek katlı evler yapılsın.
    Cevapla
  • heval 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul doldu taştı şehirlere yakın köylere yakın tarım yapılmayan küçük araziler imara açılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR