Çavuşoğlu: Süreç normalleşirse Ermenistan halkı da kazanacak!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan'ın Dağlık Karabağ'dan çekilmesiyle ilgili "Süreç normalleşirse en çok Ermenistan ve Ermenistan halkı burada kazanacak" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.11.2020 20:17 GÜNCELLEME 24.11.2020 20:17 SİYASET
Çavuşoğlu: Süreç normalleşirse Ermenistan halkı da kazanacak!
Çavuşoğlu: Süreç normalleşirse Ermenistan halkı da kazanacak!

Bakan Çavuşoğlu'nun konuya ilişkin açıklaması şöyle:

 

"Bu iş doğru giderse Ermenistan işgal ettiği topraklardan çekilirse normalleşme başlarsa bu konularda Azerbaycan ile birlikte adım atacağız. Süreç normalleşirse en çok Ermenistan ve Ermenistan halkı burada kazanacak. Başkasının toprakları üzerinde saltanat kalıcı olmaz. Bu koridorun açılmasıyla Ermenistan ticaretten nasıl faydalanacak bunlara odaklanması lazım." 

YORUMLAR 3
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bize sevr den bahsederler. Lakin Sevrî imzalamış ne bir meclis kararı ne de padişah mührü vardır. Sevr projeden öteye geçememiş bir taslaktır. Lakin sevr'e bedel lozanı imzaladık. Açın okuyun maddelerini. Geçmişe dönük tek anlaşmadır.
    Cevapla
  • Ufuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Herşey normalleşirse Ermenistan halkı zenginleşmeye başlayacaktır.ahmaklıkları yüzünden karabağa girerek büyük hata ettiler.
    Cevapla
  • özkonyali 3 yıl önce Şikayet Et
    aynı durum bizim başımıza gelse sevr gibi bir anlaşma çıkartırlar karşımıza. onlara dünyayı dar edinki yedi nesil sonrakiler bile rahat nefes alsın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR