Bakan Soylu'dan TBMM'de HDP'lileri çıldırtan konuşma! Rahatsız oldular

İçişleri Bakanı Soylu, PKK'lı teröristlerin öldürüldüğü operasyonu anlatmaya başladığı sırada HDP milletvekilleri masalara vurup Soylu’nun konuşmasını manipüle etmeye başladı. Soylu'nun 'İmralı'daki devrik terörist başına terörist diyoruz. Koltuğu için birbirini yiyen Edirne'deki Demirtaş'a da, Karayılan'a da, tecavüzcü Biçirpinin Duran Kalkan'a da terörist diyoruz.' sözleri HDP'lileri adeta çıldırttı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.12.2020 17:58 GÜNCELLEME 13.12.2020 01:42 SİYASET
Bakan Soylu'dan TBMM'de HDP'lileri çıldırtan konuşma! Rahatsız oldular
Bakan Soylu'dan TBMM'de HDP'lileri çıldırtan konuşma! Rahatsız oldular

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meclis Genel Kurulu’nda HDP tarafından ortaya atılan iddialara yanıt vermek üzere kürsüye çıktı.

 

HDP’nin Kemal Kurkut hakkındaki iddialarını yanıtlayan Bakan Soylu, Kemal Kurkut’un polislere “Kendimi patlatacağım” dediği gerekçesiyle etkisiz hale getirildiğini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ardından terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen bir operasyonun detaylarını paylaştı.

 

ADIM ADIM TAKİP EDİLDİ

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan, Duran Kalkan ve Murat Karayılan’a çok yakın bir teröristin adım adım takip edildiğini fotoğraflarla gösteren Süleyman Soylu, ardından F-16’larla operasyonun düzenlendiğini söyledi.

HDP’LİLER MASALARI YUMRUKLADI

Bakan Soylu’nun teröristlere yönelik düzenlenen operasyonu anlattığı anlarda HDP’li milletvekilleri ses eylemine başladı.

Elleriyle masaları yumruklayan HDP’liler, Soylu’nun anlattıklarının duyulmaması için her şeyi yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun konuşması sırasında, AK Partili ve HDP’li vekiller arasında gergin anlar yaşandı.

"TERÖRİSTE TERÖRİST DİYORUZ"

Soylu, İtalya’da Belediyelere kayyum atandığını hatırlatarak, “Teröriste ‘terörist’ diyoruz. Terör destekçisine ‘terörist’ diyoruz. İhbarcısına, İhbarcısına, işbirlikçisine, çocukları kandırıp dağa gönderen belediye başkanına terörist diyoruz, İmralı'daki devrik terörist başına ‘terörist’ diyoruz ve koltuğu için birbirini yiyen Edirne'deki Demirtaş'a da, Karayılan'a da, tecavüzcü bir Biçirpinin Duran Kalkan'a da ‘terörist’ diyoruz. Hiç merak etmeyin, biz içeride olan biten her şeyin farkındayız. Size soruyorum: Sabahtan beri Kandil'de elinize yazılıp verilmiş metinleri dinliyorum, Hiç birinde Demirtaş'ın ismi geçmiyor. Ne oldu Demirtaş'ı açığa mı aldınız? Açığa mı aldınız Demirtaş'ı? PKK'nın haber ajansından çocuk kandırıp gibi yaptığınız düzmece haberler bize sökmez. PKK bağlantısından görevden aldığımız belediye başkanlarına, bazı belediye başkanlarının daha koltuğuna oturmadan koşa koşa bu belediyelere geçmiş olsuna gitmesi, bizi Yunanistan’a şikayet etmesi, Avrupa’ya şikayet etmesi bize sökmez” dedi.

Soylu, hayatını kaybeden sivillerin fotoğraflarını göstererek, “Bu çocukların hesabını vereceksiniz. Bunlar işçi. HDP’yi kriminalize eden PKK’nın kendisidir. Kürtler de, Aleviler de bu ülkenin çimentosudur” diye konuştu.

Doğdu ve Güneydoğu Anadolu bölgesine AK parti yatırımlarını anlatan Soylu, “Ohh, paralarınız terör örgütüne gitmiyor, millete gitmiyor. 73 Belediye Başkanı 694 yıl hapis cezası aldı. Kapak olsun. Terör örgütün bu kış mağaralarda yalnız bırakmayacağız. Onlara sürprizimiz var, onlar ecel teri döktürecek” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 253 TÜMÜ
  • EBRAR 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin ALLAH'INA kurban sayın Süleyman Soylu D.Bakır dan selam ve sevgilerimi sunarım inşallah bu kürt düşmanlarını en kısa zamanda Meclisten atılmasını temenni ederim. Çünkü bunlara verilen maaş Milletin verdiği vergilerdir. İnşallah fitil fitil burunlarından gelir.
    Cevapla
  • Erc 3 yıl önce Şikayet Et
    Seyrettim Bakan konuştukça kudurdular.kuduzlar
    Cevapla
  • Ahmed 3 yıl önce Şikayet Et
    helal bakanim sana bir kürt olarak seninle gurur duyuyorum, Hdp yi meclise sokan chp dir, ne diyorlardi her evden bir oy hdp ye
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdulıllah elhamdulıllah varlıgın TURK varlıgını armagan OLSUN YİGİT ADAM.
    Cevapla
  • ali yazıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Soylu yiğit vefakar cesür korkusuzadam Yüce Rabbim yar ve yardımcın olsun Rabbim göğsünü genişletsin çelikten sağlan iman versin dosdoğru kararlarında Yüce Rabbim yanıda olsun dualarımız seninle Yüce Rbbime emanet ol düşmanlarının ve düşmanlarımızın kalplerine korku ol inşaallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR