Vatandaş talebiyle Pendik Belediyesi kurmuştu! İBB ansızın gelip kaldırdı...

Pendik’te vatandaşın talebi doğrultusunda yapılan tuvalet İBB yetkilileri tarafından çok sayıda ekip ile gelerek ansızın kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.12.2020 16:26 GÜNCELLEME 20.12.2020 16:48 SİYASET
Vatandaş talebiyle Pendik Belediyesi kurmuştu! İBB ansızın gelip kaldırdı...
Vatandaş talebiyle Pendik Belediyesi kurmuştu! İBB ansızın gelip kaldırdı...

VATANDAŞTAN İBB'YE TEPKİ

 

 

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Pendik Belediyesi kuruyor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi vatandaş hizmet almasın diye kaldırıyor” dedi.

Pendik Belediyesi tarafından yapılan tuvalet İBB yetkilileri tarafından ana arterde olduğu gerekçesi ile kaldırdı. Sabah saatlerinde seyyar tuvaletin bulunduğu noktaya gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri tuvaleti kaldırmaya başladı. Durumu gören Pendik Belediyesi zabıta ekipler ile İBB ekipleri arasında gerginlik yaşandı. Tüm müdahalelere rağmen İBB ekipleri tuvaleti kaldırdı. 

 

 

Duruma tepki gösteren Arslan Uludoğan, “1993 den beri burada oturmaktayım. Bir vatandaş olarak işe giderken iş dönüşü burada tuvaletlerin esnafları, kahvelere gidiyorduk tuvalet ihtiyacımızı gidermek için. Pendik Belediye Başkanımız burada bir tuvalet kurdu.  Dün akşam yapmış olduğu tuvaleti Büyükşehir belediyesi bugün itibariyle kaldırmış bulunmaktadır. Vatandaş hizmet almasın diye kaldırıyor” dedi.

Batuhan Akyılmaz, “Pendik Belediyesi’nin kurmuş olduğu tuvaleti İstanbul Büyükşehir Belediyesi kaldırıyor. Burada esnaflar olarak sıkıntı yaşıyor millet tuvalet olmadığı için. Pendik Belediyesi kuruyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi kaldırıyor. Sebebi belli değil yani neden kaldırdığı da belli değil” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • www 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanun bir gün size de lazım olacak
    Cevapla
  • chp 3 yıl önce Şikayet Et
    oraya heykel diker
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    yakında tuvaletinizi yapacak yer bulamayacaksın istanbul.
    Cevapla
  • Erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    eko size oy vermeyi öğretecek, adam donunuza yapın diyor işte.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    yakında oraya tuvalet heykeli yaparlar, bu ihtiyacı da çözmüş olurlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR