Erdoğan'dan İBB'nin şeb-i arus törenine tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB'nin düzenlediği ve Kur'an'ın Türkçe okunduğu şeb-i arus törenine tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.12.2020 13:19 GÜNCELLEME 23.12.2020 13:25 SİYASET
Erdoğan'dan İBB'nin şeb-i arus törenine tepki
Erdoğan'dan İBB'nin şeb-i arus törenine tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB'nin düzenlediği ve Kur'an'ın Türkçe okunduğu şeb-i arus törenine tepki gösterdi. Erdoğan, şunları söyledi: 

 

 

HER FIRSATTA TEK PARTİ FAŞİZMİNE DÖNÜYORLAR

Buldukları her fırsatta tek parti faşizmine dönüyorlar. Bu zihniyet Kuran-ı Kerim'i ve ezanı Türkçe okumak garabetine kalkıştı. Asıl mesele niçin bu yola başvurulduğu. Tasavvufta 'Edep yahu' kaidesi var. Buna dikkat etmezsen rezil olursun. Bunların da akıbeti budur. Kuran-ı Kerim'e inanıyorsanız ona gereken hürmeti göstermek zorundasınız.

 

 

Eyüp Sultan'da seçim öncesinde kalkıp da bir mihrabiye yerine Kuran-ı Kerim'i önüne açıp, orada Yasin-i Şerif'ten belli bir bölümü, aslına uygun okumak, sana bir şey getirmez. E niye onu da Türkçe okumadın? Onu da Türkçe okusaydın. Bak bakalım millet sana ne değer veriyor.

HER ŞEY İSTİSMAR

Kimsenin inancımıza, kültürümüze, meşrebimize el ve  dil uzatmasına müsaade etmeyiz. Her şey istismar. Ve gereken dersi gereken hesabı sormak suretiyle bunlar alacak. Gereken dersi gereken hesabı sormak suretiyle alacaklar.

YORUMLAR 55 TÜMÜ
  • Tuğlu... 3 yıl önce Şikayet Et
    Soysuzlar çetesi, bunlar bide iktidar olsa düşünün artık...
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah ile savaşıp da kazanan gördünüz mü? Siz bu chphdpkk nın hazin sonlarına şahit olacaksınız. Bunlara prim verenlerde aklını başına alır umarım.
    Cevapla
  • İstanbullu 3 yıl önce Şikayet Et
    Faşizmin Türkiye şubesi chdp. Hesabı mutlaka sorulacak bir gün.
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk ten sonraki yıllarda tek parti chp döneminde yaptıklarının aynısını yapıyorlar.. Onlar yapması gerekeni yapıyorlar da, ASIL BUNLARA OY VERENLERE NE DEMELİ..
    Cevapla
  • Yüksel 3 yıl önce Şikayet Et
    Görüyoruz ki bu bu rezil zihniyete oy verenler umarım bu gafletten uyanırlar ve umarım diyanette tez zamanda uyanır yoksa bu zihniyetin kuyusuna su taşır anlayışı verecek bu millete sadece cumalarda hutbe irad etmesi bu makama zerre kadar az sayın cumhurumuz buna acilen tez vakit el atması gerekir toplum git gide müslüman kimliği altında deyist ataist iğrençliği altında yaşam tarzı oluşturdu kati bir şekilde bu konu üstünde durulması gerekir yoksa siyasi tercih bile ahlaki itikadi bir seçenek hâline gelecek umarım ne dediğim anlaşılmış olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR