CHP taciz skandalıyla gündeme gelen ismi 'Akladı'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, bir kadına taciz iddiasıyla gündeme gelen ve hakkında soruşturma başlatılan Konya İl Başkanı Barış Bektaş hakkındaki kararı açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2020 13:27 GÜNCELLEME 24.12.2020 13:27 SİYASET
CHP taciz skandalıyla gündeme gelen ismi 'Akladı'
CHP taciz skandalıyla gündeme gelen ismi 'Akladı'

CHP Genel Merkezi, taciz iddiasıyla hakkında soruşturma başlattığı Konya İl Başkanı Barış Bektaş'la ilgili kararını verdi.

 

CHP Genel Merkezi'nin taciz iddiası ile hakkında soruşturma başlattığı CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş'ın Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilmemesine karar verildi.

Hazırlanan raporda, Bektaş'ın 'suçsuz olduğu' sonucuna varıldı. Bektaş, hakkındaki taciz iddiası sonrası görevden alınmıştı.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın açıklamaları şöyle:

"İddia edildiği gibi bir durum söz konusu değil, İl Başkanı görevine devam ediyor.

Olayın mağduru olduğu iddia edilen kişiyle onun olay anında yanında bulunan arkadaşıyla ve olayın bütün taraflarıyla, kendilerinin bilgisi ve onayıyla ses kaydı da alarak ve tutanak altına alarak bir çalışma gerçekleştirdiler. Bu çalışmanın sonucunda raporlarını ortaya koydular.

"SORUŞTURMAYA GEREK YOK"
CHP olarak şunu gördük ki, ortada iddia edildiği gibi bir durum söz konusu değil. İl Başkanımızla ilgili herhangi bir disiplin soruşturmasına ihtiyaç olmadığı kanaati oluştu. İl Başkanımız görevinin başında.

Benzer bir durum Bursa'da Osmangazi'de gerçekleşti. Osmangazi'de konunun muhatabı olan ilçe başkanının istifası alındı hızlı bir şekilde ve kendisi disipline sevk edildi. Disiplin sürecinde konunun detayları ortaya çıkacak."

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • ramazanhoca 3 yıl önce Şikayet Et
    kadınlar artık teşkilatlara gitmez herhalde...
    Cevapla
  • Devriye 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerinden biri yapınca böyle oluyormuş demek ...
    Cevapla
  • ASILBEY@06ÇUBUK 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP zihniyetine göre teşkilatlarca ve partililerce yapılan taciz ve tecavüz suç teşkil etmediğinden, bu olaylara karışanlar hakkında soruşturmaya gerek olmadığı,görmezden gelindiği,hatta taciz ve tecavüze uğrayanlara ceza verildiğini görürsünüz. Taciz ve tecavüze uğramak istemeyenler siz siz olun CHP teşkilatlarına giderken ,veya kuyu kıytı yerlerde CHP yöneticilerinin yanına giderken dikkatli olun,yada sonuca katlanın.
    Cevapla
  • vurucu 3 yıl önce Şikayet Et
    arkadan pis koku vardır ki disipline veremediler çünkü verselerdi oda daha üstekilerin tacizini anlatacaktı belki. chp işletme gibi çalışıyor kemale söyleyin chp vergi versin
    Cevapla
  • bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Tacizleri temizleme vergisi almış - her dosya için 10 milyon dolar artı KDV
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR