İhraç edilen Enginyurt: Erdoğan'ı kıskanıyorum!

MHP'den ihraç edildikten kısa bir süre sonra Demokrat Parti'ye geçen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili değerlendirmede bulundu. Enginyurt "Onu kıskanıyorum. Birçok konuda eleştirmeme rağmen Başkanlık için tek kişidir" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.12.2020 11:15 GÜNCELLEME 25.12.2020 16:28 SİYASET
İhraç edilen Enginyurt: Erdoğan'ı kıskanıyorum!
İhraç edilen Enginyurt: Erdoğan'ı kıskanıyorum!

Jülide Ateş'in sunduğu '40' adlı programa katılan Enginyurt Demokrat Parti'ye geçiş sürecini de değerlendirdi ve "Özellikle DP'yi seçtim çünkü başka partiye geçmiş olsam para aldı, ihale aldı diyeceklerdi" dedi.

 

 

"ORDU'DA İNSANCA YAŞADIK"

Ateş'in yönelttiği "Ordu, Cemal Enginyurt'u nasıl bir insan yaptı?" sorusuna, "Ordu bana göre Türkiye'nin incisi. Ordulu olmak benim için sevda ve duyguların en güzeli. Altınordu'da yoksul bir ailenin tek erkek evladı olarak dünyaya geldim. Zor şartlarda yaşadık. O şartlara rağmen Ordu'da insanca yaşadık" ifadelerini kullandı.

 

 

"MAHALLEMİZİ KALABALIK SOLCULARDAN KORUMAK İÇİN ÜLKÜCÜ OLDUM"

Ülkücülük ile ilgili yöneltilen soruya cevap veren Enginyurt, "Babam hapisten Ecevit affıyla çıktı. O nedenle CHP'li oldu. Beni kimse ülkücü yapmadı. Mahallede sanat okulunda okurken solcular bir gurubu kovaladı. Bir gün kovalanan gruba dedim ki "Sizi neden kovalıyorlar?", onlar da "Biz ülkücüyüz, diğerleri komünist" dedi. O zaman ben de "Mahallemizin itibari zedeleniyor" dedim ve mahallemizi kalabalık solculardan korumak için ülkücü oldum" dedi.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I KISKANIYORUM"

Kendisine gelen "Recep Tayyip Erdoğan sizin için ne ifade ediyor?" şeklindeki soruya da cevap veren Enginyurt, "Recep Tayyip Erdoğan'ı kıskanıyorum. Heyecanı hala aynı. Birçok konuda eleştirmeme rağmen Başkanlık için tek kişidir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlık iddiası olan tek liderdir. Diğerlerine iktidarı versen 350 km hızla kaçarlar" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Komünist serhat 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana sayın enginyurt....yakın tarihin gördüğü en delikanlı, mert,dürüst, vatan ,millet sevdalısı milletvekillerinden birisin....!
    Cevapla
  • Ahmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir lidere düşmanı veya sevmiyeni bile bi yerde onun hakkında doğruları söylüyorsa o kişi dünya lideridir.
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru demiş reis dünya lideri
    Cevapla
  • Şahin 3 yıl önce Şikayet Et
    Özü sözü bir adam. Ender bulunan ülkücülerden.
    Cevapla
  • muaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız senin genel başkan chp hdp ip saadet ve avaresiyle ortak bilgin vardır sanırım, milliyetçiysen onlarla aynı safta yer almaman lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR