Kılıçdaroğlu'nun hakaretlerine AK Parti'den çok sert yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu'ndan çok sert tepki geldi. Akbaşoğlu, "Türk siyaseti, bu zamana kadar toplumumuza dönük böyle hakaretlere, aşağılamalara hiç şahit olmadı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun aziz Milletimizden derhal özür dilemesi gerekir." diye konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.01.2021 17:38 GÜNCELLEME 02.01.2021 17:38 SİYASET
Kılıçdaroğlu'nun hakaretlerine AK Parti'den çok sert yanıt
Kılıçdaroğlu'nun hakaretlerine AK Parti'den çok sert yanıt

Halk TV'de katılığı canlı yayında açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, skandal açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Kılıçdaroğlu, 'Ahlaklı olan bir siyaset anlayışıyla Türkiye'yi buradan çıkarmak istiyoruz. Ahlaksızlar bir tarafta kardeşim. Ahlaklı olanlar da burada. Bunların tamamı demokrasiyi savunuyor." dedi.

 

Kılıçdaroğlu'nun Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine AK Parti'den tepki geldi.

"MİLLETİN VERMEDİĞİ OYU TEHDİT VE HAKARETLERLE Mİ ALACAĞINIZI ZANNEDİYORSUNUZ"

 

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu:"Kendisine oy vermeyen öğretmenlere hakaret eden, çiftçileri tehdit eden Kılıçdaroğlu, bu hakaretlerine bir yenisini daha ekledi ve kendisini desteklemeyenlere "ahlaksızlar" dedi. Üslubu beyan, aynıyla insan demiş büyükler...Türk siyaseti, bu zamana kadar toplumumuza dönük böyle hakaretlere, aşağılamalara hiç şahit olmadı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun aziz Milletimizden derhal özür dilemesi gerekir. Sn Kılıçdaroğlu Milletimizin vermediği oyu tehdit ve hakaretlerle mi alacağınızı zannediyorsunuz? Öyleyse yanılıyorsunuz. Merak etmeyin 2023 seçimlerinde Cumhur ittifakından sandıkta gereken cevabı en güzel şekilde alacaksınız." açıklamasında bulundu.AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu

YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    #KILIÇDARYAN ne oldu içinizdeki ahlaksızları böyle mi örtbas ediyon ne oldu kılıçdaryan?
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Ahlakın ne olduğunu bilmeyen birinin ülkede kimlerin ahlaklı kimlerin ahlaksız olduğu ile ilgili bir yargıda bulunması kadar abes bir şey yoktur.
    Cevapla
  • Akıncı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda ahlak zaten yok oncr taciz ve tecavüzcülerinden utansınlar sonra ahlak dersi versinler
    Cevapla
  • ABDULLAH 3 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaktan bahseden kişinin ahlaklı olması gerekir öncelikle. Bu millete bu seviye düşüklüğü yakışmıyor. Özür bekliyoruz, özür dilemekte erdemlilerin yapacağı bir davranıştır yani boşuna bekliyoruz. Selamlar.
    Cevapla
  • Emekli 3 yıl önce Şikayet Et
    İdam cezasını çıkarıp bir kaç tanesini sallandıracaksın, bakalım bir daha böyle konuşabiliyor mu bu hainler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR