CHP'li Muharem İnce'den Boğaziçi uyarısı

CHP’li Muharem İnce, , Prof. Dr. Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’ne getirilmesiyle başlayan protestolara katılan öğrencilere de öğretmen ağabeyleri olarak tavsiylerde bulundu. İnce, "Öğrencilere sağduyulu bir şekilde, yasalara uyarak protesto hakkını kullanmalarını, içlerindeki provokatörlere dikkat etmelerini tavsiye ederim" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.01.2021 11:11 GÜNCELLEME 08.01.2021 11:15 SİYASET
CHP'li Muharem İnce'den Boğaziçi uyarısı
CHP'li Muharem İnce'den Boğaziçi uyarısı

CHP'li Muharrem İnce, önceki gün Yalova'nın kırsal Elmacık Mahallesi'nde bulunan evinin bahçesinde ‘Memleket Hareketi'nin Kurucular Kurulu’ üyeleriyle toplantı yaptı.

Toplantının ardından gündeme dair soruları yanıtlayan İnce, Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne Melih Bulu'nun atanması üzerine yapılan eylemlere katılan provokatörlere dikkat çekti. Atama kararını protesto eden öğrencilere uyarılarda bulunan İnce, "Bu çocukları anlamak lazım. Üniversite özgürlük ister. Özgürlük olmadan üniversitede bilim olmaz, üretim olmaz. Yüreğim, desteğim, gönlüm Boğaziçi Üniversitesi'ndeki öğrencilerle birlikte. 

İÇLERİNDEKİ PROVOKATÖRLERE DİKKAT ETSİNLER

Bu tür yerlerde provokatörler olur. Bunlara dikkat etmek lazım. Bu her zaman olur ve olacaktır. Onun için öğrencilere sağduyulu bir şekilde, yasalara uyarak protesto hakkını kullanmalarını tavsiye ederim. İçlerindeki provokatörlere de dikkat etmelerini öğretmen ağabeyleri olarak tavsiye ederim" dedi.

 

 

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Muhammed 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben de bir öğretmen ve sol siyasetten uzak bir insan olarak Muharrem Bey'in sorumlu uyarısı için teşekkür ederim. Sorumlu siyasetçilik budur! Tüm siyasi figürler örnek alsınlar. Tebrikler sayın İnce.
    Cevapla
  • şems 3 yıl önce Şikayet Et
    abi ? o ne demek oluyor?
    Cevapla
  • Asi ihtiyar 3 yıl önce Şikayet Et
    Gel bakalim muarrem konunun rektor olmadigini anlamamis. Senden de bi cacik olmayacak...
    Cevapla
  • sakaryali 3 yıl önce Şikayet Et
    ben universite mezunuyun karakartalin dedigi gibi rektorle kimsenin isi olmuyor cok nadir gidin o okuyanlara rektorun ismini sorun belki yuzde 10 ancak bilir
    Cevapla
  • Vatandaş... 3 yıl önce Şikayet Et
    En başta kaftancı denen provokatör militana dikkat edin diyecektin yalancı demokrasi dolması....
    Cevapla
  • Yalçın 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen dogru kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR