Davutoğlu'ndan Erdoğan'a ilginç uyarı: Tasfiye etmek istiyorlar!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Sayın Erdoğan'ı buradan uyarıyorum, aklı başında herkesi uyarıyorum, bundan sonraki ilk aşamada Erdoğan da tasfiye edilecek ve muhafazakarların bir daha başı dik dolaşamayacakları tarzda otoriter rejim kurulacak" açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.01.2021 11:58 GÜNCELLEME 18.01.2021 12:01 SİYASET
Davutoğlu'ndan Erdoğan'a ilginç uyarı: Tasfiye etmek istiyorlar!
Davutoğlu'ndan Erdoğan'a ilginç uyarı: Tasfiye etmek istiyorlar!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bir gazeteye konuştu. Kendi hareketleriyle çelişkili ifadeler kullanan Davutoğlu, CHP ile kol kola gittiğini unutarak 28 Şubatçıların vesayetine karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Uyarıyorum" diyerek çağrıda bulundu.

 

"ERDOĞAN'I TASFİYE EDECEKLER" İDDİASI

"Türkiye ve Erdoğan, şu anda 28 Şubatçıların vesayeti altında. 28 Şubat'ta Türkiye'ye otoriter bir deli gömleği giydirmek isteyenler, şu anda Erdoğan'ı kuşatmış durumda." ifadelerini kullanan Davutoğlu, "Sayın Erdoğan'ı buradan uyarıyorum, aklı başında herkesi uyarıyorum, bundan sonraki ilk aşamada Erdoğan da tasfiye edilecek ve muhafazakarların bir daha başı dik dolaşamayacakları tarzda otoriter rejim kurulacak" dedi.

 

"SİYASİ DENKLEMİ DEĞİŞTİRDİK"

Davutoğlu, Gelecek Partisi'nin engellendiğini iddia ederek "Türkiye'de siyasi denklemi Gelecek Partisi değiştirmiştir. Gelecek Partisi'nin önünü diğer aktörlerle birlikte engellemeye çalışıyorlar. Diğer partilerin önünde bir engel yok ama Gelecek Partisi engelleniyor" iddiasında bulundu.

"BU ÖLDÜRME KASTIYLA YAPILAN BİR EYLEMDİR"

Sopalı ve silahlı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın kafasına 17 dikişi atıldığını ve ameliyat olduğunu hatırlatan Davutoğlu "Bu öldürme kastıyla yapılan bir eylemdir. Fiilen içinde silahlı vardır. Beş kişiden, ikisi silahlı." dedi.

YORUMLAR 90 TÜMÜ
  • dddd 3 yıl önce Şikayet Et
    bu teröristler yakalandı hepside aynı partinin adamları ben sadece terör eylemlerini katil PKK yapıyor sanıyordum demek ki yanılmışım
    Cevapla
  • İbrahim Karaaslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek partisini gündemde tutmak ismini daha fazla duyurabilmek için kendileri tarafından yapılan birşey olduğunu düşünüyorum çünkü böyle şeyleri çok yaşadık bu oyunları ezberledik
    Cevapla
  • Tiyatro 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu devitoğlu gillerin tiyatrosu bana çok inandırıcı gelmedi. Hain can dündarın tiyatrosuna nazaran biraz daha inandırıcı yapmaya çalışmışlar lakin genede inandırıcı değil. Bunun adamını dövenlerin ikisi silahlı ise şöförü kolundan ya da bacağından vurup etkisiz hale getirebilirlerdi. İşin ehli iseler. Yok şöför silah çekince kaçmışlar da yok bilmem ne. Ne kamera kaydı var ne tanık. Sen kimi kandırıyon.
    Cevapla
  • Gitti 3 yıl önce Şikayet Et
    Devitoğlu ve benzerleri için, ilham kaynakları felç tedavisi görmeye başlayınca bunlar iyice şaşırttı. Felçlinin yerine geçmeye çalışan yolsuzluk uzmanı demekki bunlara sufleler vermeye başlamış. Bunların kâinat şeyleri başlarına yıkıldı bunların azıcık aklıda başlarından gitti.
    Cevapla
  • ahmet_46 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimseyi kalbi mühürlenenlerden eylemesin....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR