Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Bunun adı beşinci kol faaliyeti

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Erzincan ve Erzurum kongrelerinde konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu'nun yargı mensuplarına yönelik hakaretine tepki gösteren Erdoğan, " Milletimizin canına kast eden PYD'li teröristlere gösterdikleri sempatinin 10'da 1'ini kendi vatandaşlarına göstermiyorlar. Bunun adı siyaset değil, siyasetsizliktir. Bunun adı tam olarak beşinci kol faaliyetidir" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2021 14:27 GÜNCELLEME 27.01.2021 15:23 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Bunun adı beşinci kol faaliyeti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Bunun adı beşinci kol faaliyeti

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti il kongrelerinde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

AK Parti olarak bugünlere milletimizin aziz duası yanında, dava erlerinin çabalarıyla geldik. 18 yıllık iktidarımız döneminde kimi medya kuruluşlarından terör örgütlerine kadar farklı odakların tehditlerine maruz kaldık. Her türlü zorluğa, yokluğa rağmen yolumuzdan dönmedik. İmkanlarımızı seferber ederek, insanlarımızı ayırmadan herkesi kucaklamaya çalıştık. 81 vilayetimizin hepsine mesajlarımızı ulaştırmaya gayret ettik. Vatandaşlarımızın tamamını Türkiye ortak paydasında buluşturan bir yapı olduk.

AK Parti'nin bu başarısını görmek istemeyenler hep başka yerlere baktılar. milletle gönül bağı kurmak yerine, Stockholm Sendromu diyerek milleti aşağıladılar. Kömürcü, makarnacı, takunyalı, göbeğini kaşıyan adam dediler. İçlerinde biriktirdikleri kini ortaya saçtılar. CHP Genel Başkanı'nın yaptığı gibi toplumumuzun farklı kesimlerini tehdit etmeye başladılar. Hemen her gün bir CHP yöneticisi tarafından ülkesi ve milleti için ter dökenler militan yaftası vurularak hedef tahtasına konuluyor. 

KILIÇDAROĞLU'NUN 'MİLİTAN' AÇIKLAMASI

Devletin valisine, kaymakamına, askerine ahlaksızca militan iftirası atıyor. Milletimizin canına kast eden PYD'li teröristlere gösterdikleri sempatinin 10'da 1'ini kendi vatandaşlarına göstermiyorlar. Bunun adı siyaset değil, siyasetsizliktir. Bunun adı tam olarak beşinci kol faaliyetidir. 

CHP, siyasi parti kimliğini giderek kaybediyor. Muhalefetin akıl tutulmasına yakalanması Türk demokrasisi adına endişe verici. Bu, CHP yönetiminin siyasi tükenmişliğinin göstergesi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 40 TÜMÜ
  • Kemalist 3 yıl önce Şikayet Et
    KK istifa chp hiç bu kadar çizgisinin dışına çıkmamıştı yaziklarnolsun
    Cevapla
  • Kardeş 3 yıl önce Şikayet Et
    ATATÜRKÜ sevenler chp ye oy vererek ona ihanetle bulunuyorsunuz. Çünkü chp hep ile iş birliği içinde. Hdp burolarunda ceptelefonlarinda Türkiye Cumhuriyeti topraklarindan kurulmuş kurtdistan haritasi var. Kk oğlunu bizzat özerklik vereceğiz açıklamaları var siz hala chpndeyin
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Az önce okudum beşinci kol ne demektir diye; Beşinci kol bugunun işi degil ki, yıllardır var bence ve ülkemizdeki en azılı beşinci kol fetöcülerdir sonucu çıkar. Hal böyle iken İDAM ÇıKmıYoRSA hala, burada yanlış-hata hükümette-cumhur ittifakında ve mecliste de var demektir. Siz tedbir alacaksınız ki halkta buna uyacak. Aksi halde besinci kol, kol gezmeye devam eder. Hdpyi kapatmakla da besinci kol bitmez yani gerek ve şart İDAM ÇıkMALIDIR.
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis, kemal kılıçdaroğluna bu konuda söylenecek en güzel cevap 'kişi kendinden bilirmiş işi" olur. Beşinci kol faaliyeti nedir, ben bilmiyorum ama toplumun herhangibir sekilde kategorize edilmesine karşıyım. Biz millet ve toplum olarak biriz ve öyle kalmalıyız. Millet olarak bize menfaat gudulu davranislar degil Mertlik yakışır. Ülkemin üstün menfaatleri neyi gerektiriyorsa, yapılması gereken de tam olarak odur işte. Yolumuz açık, Yardımcımız Yaradan Allah Olsun İnşaallah.
    Cevapla
  • Cengaver 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi anladıkta neden gereği yapılmıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR