Dili tutulan iki isim:Baykal-Yalçındağ

Biri Anamuhalefet Partisi'nin, diğeri Patronlar Klubü TÜSİAD'ın başkanı. Her konuda konuşması ile tanınan iki isim, AK Parti'ye açılan kapatma davasında dut yemiş bülbül oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2008 07:23 GÜNCELLEME 15.12.2017 18:36 SİYASET
Dili tutulan iki isim:Baykal-Yalçındağ
Dili tutulan iki isim:Baykal-Yalçındağ

Hakkında açılan davaya bile kendini, 'Türkiye'nin kurucusu ve Atatürk'ün kurduğu partinin genel başkanı' diye tanıtan CHP lideri Deniz Baykal, ve TÜSİAD Başkanı Arzuhan Yalçındağ'ın ortak bir özelliği ortaya çıktı: Her konuda konuşmak ama demokrasiden yana tavır alamamak.

AK Parti'nin kapatması talebiyle Yargıtay Başsavcısı'nın Anayasa Mahkemesi'ne açtığı davanın üzerinden iki gün geçmesine rağmen Deniz Baykal ve Arzuhan Yalçındağ, tek kelime etmedi.

CHP adına açıklamalar yapılırken, Baykal, kendisine sorulan soruları cevapsız bırakmayı seçti.

TÜSİAD adına ise hiçbir açıklama yapılmadı. Akıllara takılan soru şu:

 

- TÜSİAD'ın AK Parti'nin kapatılması konusunda hiçbir düşüncesi bulunmuyor mu?
- Türkiye'de iktidar partisinin kapatılması girişimi, TÜSİAD'ın fikir beyan etmesini gerektirmeyecek kadar önemsiz bir gelişme mi?
- Yoksa TÜSİAD, bu konudaki düşüncelerini kamouyuna açıklamaktan utanıyor mu?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 125 TÜMÜ
  • hanife aksu 16 yıl önce Şikayet Et
    akp bunu hak ettı. yalcındag,aydın doganın kızı,senı akp senı vergı alırmısın tekrar petrol ofısınden,kızdırırmısın aydın doganı,sımdı sonuca katlan,
    Cevapla
  • Elvan Çelebili 16 yıl önce Şikayet Et
    dilleri tutulsun!....
    Cevapla
  • megamehmet 16 yıl önce Şikayet Et
    Yayınlarsanız helal olsun. AZ önceki mesajımın yayınlanacağını pek sanmıyorum. Ama eğer yayınlarsanız bunu da yayınlayın da yol-yöntem öğrenmiş olalım.
    Cevapla
  • megamehmet 16 yıl önce Şikayet Et
    Yazık. Bir haber sitesinde bu kadar gayri ciddi olunur yani. Tüm haberlerde taraflılık kol geziyor. Yorum yazanlar için birşey demiyorum, gayet normal birşey okuyucuların yorum yapması. Ama haber yorumlu olmaz ki.. İşinize gelmeyen haberleri kendi sığ fikirlerinizle yorumluyorsunuz. -Bu arada bu söylediklerim sadece bu haberle ilgili değil. Genel olarak tüm haberler için- Bu kadar taraflı bir haber sitesi bu zamana kadar görmedim. Resmen AKP\'nin resmi yayın organı gibisiniz. YAZIK
    Cevapla
  • kemal gürbüz 16 yıl önce Şikayet Et
    suçlular susar. Baykal bu işi kendi tezgahladığı için susuyor.Çünkü insan kendi kendini eleştirir mi?Baykal\'ın derdi hep sistemle uğraşmak.Hiç pragmatik düşünce yapısına sahip olamadığı için iktidar olamadı.Adamın insanların aç mı tok mu olduğuyla ilgisi yok.Bir zamanlar Yugoslavya diye bir ülke vardı.Bu ülke ekonomisi bozulduğu için parçalandı.Belki o ülkenin de kendince ilkeleri vardı.Ancak,ülke battıktan sonra ilkeler neye yarayacak bunu Sayın Baykal\'a sormak gerekiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR