İYİ Parti'den ihraç edilen Özdağ yeni parti kurma hazırlığında

İstanbul İl Başkanı’nı FETÖ’cü olmakla suçladıktan sonra İYİ Parti’den ihraç edilen ancak yargı kararıyla geri dönen Ümit Özdağ, yeni parti kurma hazırlığına başladı. Özdağ’ın yönetime muhalif olduğu için partiden uzaklaştırılan isimlerle toplantılar yaptığı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2021 07:08 GÜNCELLEME 15.02.2021 07:08 SİYASET
İYİ Parti'den ihraç edilen Özdağ yeni parti kurma hazırlığında
İYİ Parti'den ihraç edilen Özdağ yeni parti kurma hazırlığında

FETÖ ile ilgili iddiaları sonrası ihraç edilen ve İYİ Parti’ye yargı kararı ile dönen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, diğer muhaliflerle yeni bir parti kuracak. İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu öne süren Özdağ, jet hızıyla ihraç edilmiş, yargı disiplin kurulunun konuya ilişkin kararını bozmuştu.

Mahkeme kararının ardından İYİ Parti'ye dönen Özdağ, partinin iletişim gruplarına dahil edilmedi. Özdağ'a parti ile ilgili hiçbir bilgi verilmediği öğrenildi. Bu arada Disiplin Kurulu da ay sonunda toplanarak Özdağ'ın ihracını yeniden gündemine alacak.

Tekrar ihraç edilmesi beklenen Özdağ'ın yeni parti için kolları sıvadığı belirtiliyor. Özdağ'ın partiden uzaklaştırılan ve parti içinde muhalif olan isimlerle toplantılar gerçekleştirdiği öğrenildi. 

KAYNAK : YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • mehmet21 3 yıl önce Şikayet Et
    muharrem de bu ümit özdagda partileriye danışıklı yapıyorlar iyi partiden kacanları mhp ye gitmesin diye ümit özdaga parti kurduruyorlar muharremde chp den kacanları toplasın diye parti kurduruyorlarmesele zillet itifakından oy kacmasın
    Cevapla
  • ATILLA TÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    önene gelen parti kuruyor bende bir parti kuracam yaramaz hainleriki sözüm sana degil sayin özda türkiyede nakadar hain türkiye düsmani halk düsmani kulaklari tikali gözleri kör hepsini türkiyeden sürmek icin ihrac partisi kuracam bu ne ya önune gelen parti kuruyor
    Cevapla
  • Ülkücü 3 yıl önce Şikayet Et
    0.2 Vatan partisi lideri Doğu Perinçek'e rakip olur.Türk milliyetçilerin ve ülkücü harekatın lideri Meral hanım partiside İyi partidir.
    Cevapla
  • Hht 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok Komik fıkra
    Cevapla
  • Erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Günün fıkrası. Milliyetçi ve ülkücü hareketin lideri Meral.
    Cevapla
  • Volf 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkücülerin yuvası doğrusu ile yanlışı ile MHP dir .kendini avutma.
    Cevapla
  • Baybars 3 yıl önce Şikayet Et
    Hdpkk da sıra..
    Cevapla
  • yazı/yorum 3 yıl önce Şikayet Et
    Adı Korona Partisi olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR