Bahçeli'den Meral Akşener'e zehir zemberek sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı son dakika açıklamasında Meral Akşener'in sözlerine tepki gösterdi ve "Bugün İP’in Başkanı, talimatlı ve tembihli bir konuşmayla nefret nöbetine girmiştir. Bir kadının bu denli ayıplı bir dil kullanması esasen rezilliktir." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.03.2021 14:44 GÜNCELLEME 10.03.2021 14:45 SİYASET
Bahçeli'den Meral Akşener'e zehir zemberek sözler
Bahçeli'den Meral Akşener'e zehir zemberek sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugün grup toplantısında yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından cevap verdi.

  • Bir kadının bu denli ayıplı bir dil kullanması esasen rezilliktir.Çirkin üslubundan biz utandık, o utanmadı, gocunmadı.
     
  • İP’in Başkanı projedir, figürandır, kripto damarın ta kendisidir
     
  • İP’in yönetimi, Türk siyasetindeki kokuşmadır.
     
  • Papa’nın Irak’ın kuzeyini ziyareti hatırına basılan puldaki o zelil harita zaten ayaklarımızın altındadır.
     




Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şöyle;


Bugün İP’in Başkanı, talimatlı ve tembihli bir konuşmayla nefret nöbetine girmiştir. Bir kadının bu denli ayıplı bir dil kullanması esasen rezilliktir. Pervasızlığından ve pişkinliğinden biz hicap duyduk, ama o duymadı. Çirkin üslubundan biz utandık, o utanmadı, gocunmadı.

İYİ PARTİ TÜRK SİYASETİNDEKİ KOKUŞMADIR

MHP’de yıllarca görev alan veya aramızda bulunan değerli arkadaşlarımı İP’in yönetiminden istisna tutuyor, malum ve mezkur ağır ve acınası suçlamaları vicdanlarında tartmalarını diliyorum. Söylenenler reva mıdır, hakkaniyete sığmakta mıdır?PKK’nın dümen suyuna kapılmış, HDP’nin kanlı eşiğine yatmış, CHP’nin ufak kopyası haline gelmiş, belediyelere haram şantiyesi kurmuş bir zihniyetin İYİ olması, balığın kanat takıp uçması kadar absürt ve ahmakça bir beklentidir. İP’in yönetimi, Türk siyasetindeki kokuşmadır.

İP BAŞKANI PROJEDİR, KRİPTO DAMARIN TA KENDİSİDİR

İP’in Başkanı projedir, figürandır, kripto damarın ta kendisidir. MHP’nin içindeyken gizli amaçlarını özenle saklayarak uygun zaman ve zemin kollamış, bu esnada da şahsıma ve dava arkadaşlarıma abartılı da olsa nice övgüler yağdırmıştır. Bugün ise terbiyesizce sövmektedir.

BUGÜN SÖYLEDİKLERİNİ YARINLARDA İNKAR EDECEKTİR

Bir insanın dünü bugününe kefil, bugünü geleceğine keşif kolu olmalıdır. İP’in Başkanı dün ne söylemişse bugün çiğnemiş, muhtemelen de bugün söylediklerini yarınlarda inkar edecektir. Zira yaptığı hep budur. İP’i, MHP’ye dolamak isteyenlerin ayakları birbirine dolanmıştır.
 

Demirtaş'tan Akşener'e cevap: Bize ayar vermek hadleri değildir!


HDP, PKK’nın siyasetteki kanser hücresidir. 24 Haziran 2018 seçimlerinde aldığı oy yaklaşık 5 milyon 800 bin civarındadır. İP’in kuruluşu 25 Ekim 2017’dir. Bir yılını bile doldurmadan korsan milletvekili transferiyle girdiği seçimde yaklaşık 4 milyon 900 bin oy almıştır. Türklük davamızdan caydığımızı söylemek, partimizi İmralı canisiyle ilişkilendirmek, esir olduğumuzu iddia etmek şerefsiz bir bühtandır. Bu bühtan İP’in fikirsiz ve şahsiyetsiz başına yapışıp kalmıştır. Koltuk için Pensilvanya’ya köle olanların bize çamur atması beyhudedir.

Mesela Hakan Bayrakçı, Murat Gezici, İbrahim Uslu gibi icazetli kamuoyu araştırma şirket sahipleri acaba bu oyun kaynağını araştırma lüzumu duymuşlar mıdır? Ayrıca FETÖ’nün siyasi ayağını hiç hesap etmişler midir?

FETÖ'CÜLER KİME DESTEK VERMİŞTİR?

Pensilvanya’nın desteği kime yönelmiştir? FETÖ’cüler kime destek vermiştir? Sanıyorum bu sorunun cevabı araştırıldığında İP’in oy tabanının mahiyeti, bu kumandalı partinin kimlerin taşeronluğunu yaptığı, ezcümle FETÖ’nün siyasi ayağı deşifre edilmiş olacaktır.

Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Papa pulu'na sert tepki


PAPA PULU TEPKİSİ

Papa’nın Irak’ın kuzeyini ziyareti hatırına basılan pulda, sözde Kürdistan haritasının resmedilmesi üzerinden hiç kimse bize parmak sallayamaz. O zelil harita zaten ayaklarımızın altındadır. Bölücülerle ve teröristlerle aynı kareye giren ve ittifak kuranlar ise zillettir.

5 Mart-8 Mart arasında Papa’nın Irak ziyaretini adım adım takip eden, gerekli notlarımızı alan bir partiyiz. Dinler arası diyalog çabalarının tekrar ısıtılması karşısında, bu küresel projenin ilk halkasında hain Gülen’in yer aldığını bilmesi İP’in Başkanı’na tavsiyemdir.

YORUMLAR 78 TÜMÜ
  • Cemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek soru : 15 temmuzda işler değişecek ben başbakan olacam diyen kişi kimdir?
    Cevapla
  • Nurullah yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    25000 kişiyle saraya yürüyeceğim diyen meral Akşener'dir
    Cevapla
  • kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    sayin bahceli her zaman yaptigi gibi lafi gedigine koymus bizede tebrik etmek duser
    Cevapla
  • bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem meral le pervin ı yanyana koyuyor. Ikimiz aynısınız kardeşesiniz diyor. Pkk bayram ediyor. Itü partide ne oluyoruz diye isyan çıkıyor. Meral ekrem ı kınaamıyor. Arkadaşları beğenmemiş ben de onların niye beğenmediğini anlıyorum diyor. Ama ürkek meral ekrem e beni pkk li ile yanyana koymak senin haddine değildir DIYEMIYOR. rezalet in dibi
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Eeeeeee AKŞENER ABLAAAA, bir taraftan " Kurt işareti yaparken ""HDP, PKK'nın yanında bir parti deyip" diğer taraftaa da HDP'lilerle yakın sıcak açıklamalar yaparsann bu çalkantı partiyi yer bitirirrrr..Rüzgar istikametine göre yön belirlemek BOZKURT'a yakışmaz...Gemi karaya oturduuu..BİDEN değirmenine su taşıyacak SÖZDE MİLLİYETÇİLİK Mİ? yoksa ÖZDE MİLLİYETÇİLİK Mİ? karar verme zamanı geldiiiii...
    Cevapla
  • Capla hama 3 yıl önce Şikayet Et
    Yallah şoför yallaah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR