CHP'li Özgür Özel, teravih namazı kararından rahatsız oldu

CHP'li Özgür Özel, teravih namazlarının camide kılınacak olmasından rahatsız oldu. Özel, "Yasaklarsan kimse dininden olmaz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.03.2021 19:10 GÜNCELLEME 31.03.2021 19:29 SİYASET
CHP'li Özgür Özel, teravih namazı kararından rahatsız oldu
CHP'li Özgür Özel, teravih namazı kararından rahatsız oldu

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Camilerde teravih namazı kılınabilir" kararından rahatsız oldu. Teravih namazlarının en kalabalık namaz olduğunu söyleyen Özel, alınan kararı eleştirerek şunları söyledi: 

CAMİLERDE TERAVİH NAMAZI KILINACAK MI?

"EN UZUN NAMAZ"

Geçen sene vaka sayısı 4 bin, camiler kapalı. Hem de teravihe, cumaya, vakit namazına kapalı. Cami kilitli kapalı. İçinde sembolik sayıda kişi kılabilir de yok. Abdest alma, içeri girme, namaz sırasındaki yakınlık, yere temas... Bilim Kurulu karar verdi. Bugün vaka sayısı 37 bin. Teravih serbest. En uzun ve en kalabalık namaz. Yatsıdan sonra. En uzun en kalabalık namaz, teravih serbest. Bu neyin anlayışı? 

"GİDER İBADETİNİ YAPMASI GEREKEN YERDE YAPAR"

Geçen sene 4 binken tedbir alındı. Şimdi vakit namazları, cuma ve teravihler serbest. Kaldı ki ramazan ayında normal olarak serbest olursa vakit namazı da cuma namazı da çok daha sıkışık, çok daha kalabalık olur. Sen burada bunu yasaklarsan kimse dininden olmaz. Gider yine ibadetini yapması gereken yerde yapar. Ne ibadetini camide yapamayana ne de sana günah olur. Çünkü hayat bu.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 286 TÜMÜ
  • cankurt 3 yıl önce Şikayet Et
    adamlar, parti içi tacizleri ve tecavüzlerin haberlerini öteledi, gündemler her gün kendileri tarafından belirleniyor. yutmayın.. istedikleri kanala girmeyin. gündemi soğutmayın. asıl mesele, pkk vb terör destekleri ve kadınlara tavırları...
    Cevapla
  • cankurt 3 yıl önce Şikayet Et
    siz gitmediğinize ve kılmadığınıza,kılanlarla dost olmadığınıza göre size ne teravihten... Ama bir cümleniz çok hoş ve tüm düşüncenizin temelini ifade ediyor..... EN KALABALIK NAMAZ demeniz toplumu tanımaya başladığınıza delalet aynı zamanda....
    Cevapla
  • Isa Kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kişi ömründe kaç defa teravih kılmıştır . Ki önemini bilsin.
    Cevapla
  • YALNIZ ADAM 3 yıl önce Şikayet Et
    işte esas kafirler bunlar aklıma şu geldi hemen rahmetlik dedem 1909 doğumluydu chp yi öz geçmişini çok güzel anlattı bize namazı ezanı dini müslümanlığı nasıl yok etmek için var güçleriyle mücadele etmişler 1920 ve sonrasında işte bu kafirlerde o zihniyetin kafir soyları ne beklenirki bu chp nin kurucularından ve şimdiki chpden geçmişteki chpde ermeni yahudi ingiliz dostu şimdikilerde ermeni yahudi ingiliz dostu çünki chp yi kuranlar ermeni yahudi ingiliz ne beklenir hainlik hainlik hainlik işte chp ve geçmişteki chp aynı
    Cevapla
  • emre19 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP özgür özeli nerden bulmuş, beceriksiz küçük çocuklar gibi nerde oturacağını nerde duracağını bı turlu beceremiyor adam, hokkabaz gibi otur, diyon kalkıyor, kalk diyon oturuyor. Adam yer işgal ediyor . adamda ne belagat, ne de nezaket var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR