Dün 'zevzeklik' demişti: Akşener'den yeni bildiri açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, darbe imalı bildiriyle ilgili yeni bir açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.04.2021 17:30 GÜNCELLEME 05.04.2021 17:30 SİYASET
Dün 'zevzeklik' demişti: Akşener'den yeni bildiri açıklaması
Dün 'zevzeklik' demişti: Akşener'den yeni bildiri açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 104 emekli amiralin yayınladığı darbe imalı bildiri hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Bildiriye karşı çıkan Akşener'e ağır sözler: Zevzek sensin Gladyoçe!

Akşener'den darbe imalı bildiriye tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener şu açıklamayı yaptı: 

"Siyasetin siyasetçiler tarafından tanzim edilmesi gerektiğini, siyasetçiyi beğenmeyenin ki iktidar partilerini beğenmeyen biz muhalefet partileri olarak Meclis Başkanı'nın Montrö ile ilgili çıkışını en sert bir şekilde eleştirdik. Bir hafta sonra böyle bir bildirinin yayınlanmasının Türkiye'nin iktidarının kutuplaştırma siyasetine katkı yapacağını gördük, bildik, demokrasi üzerinden tartışılma açılacağını bildik, sonuç itibarıyla dün önce demokrasinin yanındayız, siyasetçinin muhatabı siyasetçidir.

Gece yarısı bildirisinin doğru olmadığını, çok konuşma boş konuşma anlamına geldiğini söyledik.

Bunun üstüne bu insanları gözaltına alma yoluna giderseniz, bizim iktidara şunu sorma hakkımız doğar, pek çok iktidar partisi bürokratları var. Bu sefer de muhalefete ayar vermeye çalışan, iktidar partisini öveceğim derken haksızlık yapan, bir kısmı sarayda yaşayan çok zevzeklik yapan bürokratlar var. Sayın Erdoğan ve arkadaşlarına sesleniyorum, madem burada gözaltı süreci başlattınız. Şimdi muhalefet partilerine, ana muhalefet partisinin genel başkanına, İYİ Parti Genel Başkanı'na hakaret eden atanmışların zevzekliklerini de soruşturun bakalım, bunun da takipçisi olacağız."

YORUMLAR 109 TÜMÜ
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tasmasini tutanlar ayarı verdi tabi geri adım atacak
    Cevapla
  • Gürbüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Baktı millet yemedi, "gevezelik" anlamına gelen, "zevzek" sözcüğü ile kapatmaya çalışıyor, Akşener. Buda suçtur.
    Cevapla
  • Fatih Fırat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırak Allah aşkına...
    Cevapla
  • bahoç 3 yıl önce Şikayet Et
    sana zerre kadar güvenmem aynen o amiraller gibi hala hainlerin ağzı ile konuşuyorsun sen oraya birilerinin hizmeti için geldin halkın hizmetini düşünmüyorsun düşünsen halka yapılan hizmetlere kılıçtaroğlu ağzı ile karşı çıkmazdın
    Cevapla
  • Emre19 3 yıl önce Şikayet Et
    Darbenin, darbecinin tek tarafi olur birileri acık açık darbe cigirtkanligi yapmıştır. Suç işlenmiştir. Gereği de O sırmalı haketmediklri apoletleri sökülüp, maaşları kesilmelidir.cezai işlem uygulanmalıdır. Bunlar bu Atatürk'ü laikligi,Ataturkculugu kendi çıkarlarına kullandığı müddetçe bu tür olaylar devam eder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR