Akşener skandal bildiri için yine sert çıktı! Gizemli gece yarısı...

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, emekli amirallere ilişkin, "Gizemli gece yarısı bildirileriyle yapamazlar. Yapanlarsa da karşılarında önce bizi bulur" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.04.2021 13:00 GÜNCELLEME 07.04.2021 13:04 SİYASET
Akşener skandal bildiri için yine sert çıktı! Gizemli gece yarısı...
Akşener skandal bildiri için yine sert çıktı! Gizemli gece yarısı...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu.

Akşener, emekli amirallerin bildirisine ilişkin, "Ülkeye dair endişeleri, kaygıları olanlar, bireysel olarak her platformda veya bir sivil toplum kuruluşunun şemsiyesi altında görüş ve önerilerini elbette açıklayabilirler. Ancak bunu gizemli gece yarısı bildirileriyle yapamazlar. Yapanlarsa da karşılarında önce bizi bulur" açıklamasında bulundu.

Dün 'zevzeklik' demişti: İşte yeni bildiri açıklaması

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 70 TÜMÜ
  • Icabi 3 yıl önce Şikayet Et
    Meral hanim;dostlarinizdan bazilari 104 emekliden 103 tanesini korumak icin ip'e yakin oldugunu dusundukleri 104.ncu emekliyi yem olarak kullanmaya calismaktadirlar.O dostlariniz siz ve sizin gibileri sadece kullanisli olduklari muddetce dost bilirler.O dostlariniza dikkat etseniz sizin icin gercekten hayirli olur.Gerek gordukleri an sizi de bir kac parcaya bolebilirler.Inanmazsaniz arkaniza donup bakin,daha once dost dedikleri kimleri bolmusler.Sakın ayricaliginiz olgugunu da sanmayin.
    Cevapla
  • Emre19 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bide darbeye teşebbüs deyin, ve rahatlayın. Çevik Bir hainin size karşı kullandığı O kelimelerle bu günkü bildiriyi yayınlayan generallerin arasın da bir fark yok, ikisi de ball gibi darbeyi ima ediyorlar.askerde emir komutayi hile ve zorbayla ele alınca darbe yapmak için binlerce genarelle askere ihtiyaç olmaz. Astlarin üstlere uymak zorunluluğu vardır. Darbeci zihniyet bunu bilir. Bu da bal gibi darbe çığırtkanlığı dir. Planlanmış, yazıya alınmış. Apoletleri sokulmelidir..
    Cevapla
  • BizSizOnlar 3 yıl önce Şikayet Et
    sürekli ağız değiştiriyor, dikkatli dinlemek lazım, sanki sufle verenlerin kafası karışık, ileride biz de sizi desteklemeyiz tehdidi var sanki darbeci taraflar arasında, bunun o cümleleri bu kadar ikircikli kuracak kafası yok zaten
    Cevapla
  • İhsan 3 yıl önce Şikayet Et
    F: sert bir şekilde elestir M: nasıl buyursaniz efendim
    Cevapla
  • Nuğur 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani 17 TEMMUZ da başbakandın!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR