CHP’li meclis üyesinden 'Güldüren' yıllık faaliyet eleştirisi

Esenler Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu üzerinde CHP adına görüşlerini açıklayan CHP Esenler Meclis Üyesi Kemal Şahin herkesi şaşırtan bir konuşma yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.04.2021 18:17 GÜNCELLEME 12.04.2021 18:47 SİYASET
CHP’li meclis üyesinden 'Güldüren' yıllık faaliyet eleştirisi
CHP’li meclis üyesinden 'Güldüren' yıllık faaliyet eleştirisi

CHP Esenler Meclis Üyesi Kemal Şahin konuşmasında Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün faaliyetlerini eleştirirken, “Kültür Müdürlüğü bütçesini niye yüzde yüz artırdınız. Pandemi döneminde bu artış çok manidar ?” demesi mecliste gülüşmelere sebep oldu.

Sözcü'nün yalanı elinde patladı! Göksu yalanladı: Yine çakıldın

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu.

CHP’NİN KÜLTÜRE İHTİYACI YOK Kİ!

Meclis üyelerinin Yıllık Faaliyet Raporu ile ilgili konuşmalarının ardından kürsüye gelen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Kemal Şahin’in eleştirisine cevap verdi. Göreve geldiği günden bu yana “Esenler’i en çok kültür üreten ve tüketen ilçelerin başında yapacağız” iddiasında bulunan ve bunu da başaran Göksu, CHP Meclis Üyesi Kemal Şahin’in sorusuna cevap verirken, “Kemal bey haklı. Çünkü CHP’nin kültüre ihtiyacı yok ki. Onların kültür anlayışı farklı” dedi.,Yapılan konuşmaların ardından Esenler Belediyesi 2020 Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. CHP ve İyi Partili Meclis Üyeleri faaliyet raporuna hayır verdiler.CHP Esenler Meclis Üyesi Kemal Şahin.

 

YORUMLAR 4
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kültür deyince konser anlar, balo anlar, bilim deyince de heykel.
    Cevapla
  • RTEEBU 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin paçalarından kültür akıyor. Heye heye...
    Cevapla
  • T460000 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın teyfik başkanım,yerinde bir söz,sakın bunlara adam filan demeyin biliyorsun adam denince kızıyorlar başka ne dersen de kızmazlar yani bunların dediğin gibi ne adamlıkla nede insaniyetle ve kültürle işleri yok bunların vekilleride ugandayı benimsiyor
    Cevapla
  • 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki chp'nin ölçüsü çapsızlık !..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR