AK Partili Şamil Tayyar'dan patates dağıtımını şova çeviren kaymakama sert tepki

AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan'ın ihtiyaç sahibine verdiği patates çuvalı fotoğraf çektirmesine sert tepki gösterdi

ABONE OL
GİRİŞ 15.04.2021 09:42 GÜNCELLEME 15.04.2021 09:43 SİYASET
AK Partili Şamil Tayyar'dan patates dağıtımını şova çeviren kaymakama sert tepki
AK Partili Şamil Tayyar'dan patates dağıtımını şova çeviren kaymakama sert tepki

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 1 milyon 250 bin ton patates ve 300 bin ton soğan ihtiyaç sahiplerine bedelsiz olarak dağıtılmaya başlandı.

KAYMAKAMIN POZLARI TARTIŞMA KONUSU OLDU

Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan'ın bir ihtiyaç sahibine verdiği patates çuvalı ile görüntülenirken çekilen fotoğrafı, sosyal medyada tartışma konusu oldu.



ŞAMİL TAYYAR TEPKİ GÖSTERDİ

Fotoğraf karesine tepki gösterenlerden biri de AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar oldu. Tartışma yaratan kare için "Bir hadsiz çıkıp bu insani tavrı şovuna malzeme yapıyor" ifadelerini kullanan Tayyar, şöyle devam etti: "Bir çuval patatesle poz vermek, neyin nesi? Yapmamız gereken çok iş var, çook!"

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Cuma ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Şow chp işi devlet şow yapmaz.
    Cevapla
  • H. t... 3 yıl önce Şikayet Et
    en başta insan olmak gibi bir görevimiz var.. ++ kendi patatesini mi dağıtıyormuş? bir de İslamiyette ve insaniyette önemli olan bu tarz gösteriş duygularından uzakta kalmak... bu fotoğraf üzücü bir durum..
    Cevapla
  • Deli Dumrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet çok güzel demişsiniz. Yapmanız gereken çok iş var çok. Adam memur ya, konuşursun tabi. Aynı hareketi bir siyasetçi yapsaydı, konuşabilir miydin? Sayın Tayyarin uslübu merkez de pek anlaşılmıyor.
    Cevapla
  • Hep beraber 3 yıl önce Şikayet Et
    Safranboluda son Belediye seçimlerini AK PARTİ, Kayyum olarak atanan 3 yıla yakın Kayyumla yönetilen vatandaşa SET örüp görev yapan kaymakam beyefendi nin Safranboluyu KAYMAKAM sayesinde KAYBETMİŞTİR....! Vatandaşa hep tepeden bakmıştır. Halkın içine asla girilmemiştir.
    Cevapla
  • Reis C* 3 yıl önce Şikayet Et
    Her hangi bir Kaymakam a desen ki git patates dağıt benim işim değil bu ne Terbiyesizlik der tepki gösterir Kaymakamın amacı ne anlamadım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR