Görevden alınan İl başkanından CHP'ye büyük tepki

CHP Merkez Yönetim Kurulu kararıyla Antalya İl Başkanlığı görevinden alınan Nusret Bayar, "haksızlık" diyerek karara tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2021 11:50 GÜNCELLEME 16.04.2021 11:50 SİYASET
Görevden alınan İl başkanından CHP'ye büyük tepki
Görevden alınan İl başkanından CHP'ye büyük tepki

CHP Merkez Yönetim Kurulu kararıyla Antalya İl Başkanlığı görevinden alınan Nusret Bayar, karara tepki göstererek herhangi bir uyarı yapılmadan ya da savunması alınmadan görevden alınmasını "haksızlık" olarak değerlendirdi.

Yıllardır emeğin, hukukun ve halkın savunucusu olduğuna inandığı, özveriyle hizmet ettiği partide Merkez Yönetim Kurulu'nun kendi hakkında aldığı kararı hayret ve üzüntüyle öğrendiğini ifade eden Bayar, şunları kaydetti:

"Bunca emeğimin karşılığında, en küçük bir yazılı ya da sözlü uyarı almadan, hiçbir olayla ilgili sorgulanmadan ve hiçbir iddia ile ilgili savunmam alınmadan 'parti ilkelerine, amaçlarına ve çalışma ilkelerine aykırı hareket ettiğim' gerekçesiyle görevden alınmam, anlamak ve açıklamakta güçlük çektiğim büyük bir haksızlıktır. Ülkede yurttaşların hak ve hukukunu korumak için yola çıkan CHP'nin önce kendi içinde hukuku işletmesini beklemek en doğal hakkımız ve samimiyetin gereğidir. CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun birtakım çevrelerin haksız, hukuksuz beklentileri doğrultusunda almış olduğu bu karar parti kamuoyunun vicdanını zedelemiştir."

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • 44((◉‿◉))44 3 yıl önce Şikayet Et
    chp bu ülkeye en büyük yanlış,ibsankarı ötekileştiren,küçümseyen,hakaret eden,aşağılayan, tecavüze,tacize istismara susan,lgbti yi canı pahasına savunan,hırsıza ses çıkarmayan bir parti
    Cevapla
  • htopcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Sus.Rezil.Bay Kemal ne derse O.
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    ee işte sizin adaletiniz zihniyetiniz bu sen isyan edersen şimdiden bu ülkenin başında olsalar allah korusun katliam olur bunlar ne atatürk ne laiklik ne vatan nede insanlık bunların niyetleri batılı haçlılara türkiyeyi peşkeş çekmek ve türkiyede at koşturmak birazcık vijdan şeref ahlak varsa 80 yılın içine bakın diyorlar ki 80 HİÇ KİMSEYLE KAVGAMIZ YOKTU TABİ OLMAZ BATILI HAÇLILARIN DEDİKLERİ VE UŞAKLIĞINI AT KOŞTURUYORLARDI TABİ OLMAZDI ŞİMDİ NİYE VAR BU BATILI HAİNLERİN İÇİNE ÇOMAK SOKULDU ARTIK AT KOŞTURMAK YOK KARARLAR TÜRKİYENİN DENDİ VE LOZAN ANTLAŞMASINI YAPAN ÜLKELER HORTLADI BİRDE UTANMADAN LOZANI DESTEKLİYORLAR NALET OLSUN SİZE
    Cevapla
  • beyhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşın hakkını korumak için kurulan CHPymiş. Fıkra gibi değil mi? biz 40 yıldır şahit olmadık? Başkan uyan artık rüyadan gerçek CHP işte bu.
    Cevapla
  • bergamali 3 yıl önce Şikayet Et
    eeee sende baskan ölmeden koltuk kavgasina tutusursan....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR