İYİ Partili Lütfü Türkkan kendini rezil etti

İYİ Partili Lütfü Türkkan, patates ve soğan yardımını eleştireyim derken rezil oldu. Türkkan paylaşımını kısa sürede silmek zorunda kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2021 18:51 GÜNCELLEME 16.04.2021 18:51 SİYASET
İYİ Partili Lütfü Türkkan kendini rezil etti
İYİ Partili Lütfü Türkkan kendini rezil etti

Çiftçinin elinde kalan patates ve soğanlar ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Muhalefet, yapılan yardımı görmezden gelip hükümeti eleştirerek yapılan yardımlara çamur atma yarışına girdi. 

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, yapılan yardımları eleştireyim derken rezil oldu. 

ÖNCE ELEŞTİRDİ SONRA SİLDİ

CHP'lilerin 8 kişilik ekiple yaptığı yardıma ait fotoğrafı paylaşan Türkkan, "Bu yardım paketinin tesliminde, insanın gözü Vali'yi de arıyor ister istemez" paylaşımını yaptı. Ancak, gerçeği sonradan fark eden Türkkan, paylaşımını sildi. 

Geçtiğimiz yıl İstanbul'da yardım dağıtmaya çıkan CHP'li ekip yapılan çalışmayı şova çevirmişti. CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve beraberindeki heyet bir koliyi 8 kişi birlikte vermişti.

YORUMLAR 176 TÜMÜ
  • kafkas gücü 3 yıl önce Şikayet Et
    hdp ve chp ile ittifak yapmakdan daha rezillik bir durum mu var ki olmuslar olacakları kadar dava adamı idiler sözde
    Cevapla
  • Karadenizli 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şaşırmayın zaten rezil herifler bunlar.. Omurgasız karaktersiz kendisini üç kuruşa satmış insanlar bunlar... Üstelik de her yol mübah demişler vatanlarına dahi hainlik etmekten zerre tereddüt etmezler bu utanmazlar..
    Cevapla
  • izmirli 3 yıl önce Şikayet Et
    izmirde ki ilçe belediyeleri halen aynı şekilde yapıyor. belediye başkanları dağıtıma çıkıp çektirdikleri resimleri sosyal medyadan paylaşıyor. ses çıkaran var mı? yok.. bunların ruhunda şov var.
    Cevapla
  • selocan 3 yıl önce Şikayet Et
    ula türkkan sen git fabrikanda biraz çalış yağ fabrikan varya o yüzden yağcılığı ve yalakalığı unutmuşun biraz daha özüne dön
    Cevapla
  • Elif 3 yıl önce Şikayet Et
    Rezillik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR