İmamoğlu'na soruşturma hakkında AK Parti'den açıklama: Gereksiz adım

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ön inceleme başlatılması hakkında AK Parti'den açıklama yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2021 10:34 GÜNCELLEME 06.05.2021 10:34 SİYASET
İmamoğlu'na soruşturma hakkında AK Parti'den açıklama: Gereksiz adım
İmamoğlu'na soruşturma hakkında AK Parti'den açıklama: Gereksiz adım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, Fatih Sultan Mehmet'in türbe ziyaretiyle ilgili ön inceleme açılmasına AK Parti'den bir yorum geldi.

"GEREKSİZ BİR ADIM ATILMIŞ"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ön inceleme açılması hakkında AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Gereksiz bir adım atılmış, öyle gözüküyor" dedi.

"BÖYLE KAVGALARLA GÜNDEM OLMAYA GEREK YOK"

Belediye başkanlarının kendi hizmetleriyle gündeme gelmesini istediklerini söyleyen Turan, "Gereksiz kavgalarla gündem olup ileri yıllarda oluşturacakları iddialarına zemin hazırlamasını doğru bulmayız" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, Fatih Sultan Mehmet'in eşi Gülbahar Hatun'un türbesinde 'elleri arkasına bağlı bir şekilde gezinmek suretiyle saygısızlık yaptığı' iddiasıyla soruşturma açıldığı iddia edilmişti. İçişleri Bakan Sözcüsü İsmail Çataklı ise yaptığı açıklamada "İmamoğlu'na ilişkin bir soruşturma yok, bu bir ön incelemedir" demişti.

YORUMLAR 58 TÜMÜ
  • Yahyahizim 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem bey iki kere belediye seçimi kazanmış ama sizler halen bunu kabul edemiyorsunuz.
    Cevapla
  • Çetin 2 yıl önce Şikayet Et
    Dayı bey kardeşim bu ülkede hırsızlık arsızlık iftira deyince akla ilk gelen chp dır. Ülke batmış bitmiş Onun içinmi köyde kasabada bile heryer alman arabaları jeep ler. Ülkenin bittiği falan yok.Biz 19 Şubat 2001 krizini unutmadık. 26 banka battı. Kapısında zirlayanları unutmadık. Batmış bitmiş bir ülkede dolar mevduat hesabında 260 milyar dolar olmaz.
    Cevapla
  • Türkoğlutürk. 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP 'de işlenen her türlü rezalet meşrudur. Çünkü bu zihniyet kendilerini bu memleketin sahibi gözüyle görüyor.
    Cevapla
  • alamanci 2 yıl önce Şikayet Et
    ecevitin kendine senorya geregi suikastine benziyor...FORMALITE KENDI TAKIMINDAN BIR DAVA OL KAHRAMAN:::CHP DE BIZANS OYUNU BITMEZ...durustluk harich her sey var bunalrda....
    Cevapla
  • dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    açan birey birisidir akp nin başını yakmak için al sana fırsat kardeşm milletinen derlernin korkimki 2023 göremeyeceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR