AK Partili Külünk'ten "Deniz Gezmiş" paylaşımı

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk; Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ın idam edilmelerinin yıldönümünde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2021 16:50 GÜNCELLEME 06.05.2021 16:52 SİYASET
AK Partili Külünk'ten "Deniz Gezmiş" paylaşımı
AK Partili Külünk'ten "Deniz Gezmiş" paylaşımı

Paylaşımında "Özellikle Denizlerin verdiği mücadeleyi, sol olmak ile maskeleyen Küresel Güçlerle kol kola olanlar 6 Mayıs’ta daha güçlü anlaşılacaktır" ifadelerini kullanan Külünk şunları kaydetti:

Türkiye yaşam tarzları ve ideolojik tercihleri yüzünden küresel güçlerce kamplaştırılmıştır. 

Oysa esas olan küresel güçlerin oyununu bozmak ekseninde ortak dil oluşturmaktır ve ortak dil ile konuşmaktır. Bu dilin ucunda keskinlik birbirimizi ötekileştiren kamplaştıran yerine BAĞIMSIZ TÜRKİYE temelli kesinlik olmalıdır. 

Emperyalizme karşı, ülke sevdasında kesinlik! Bu nedenle; Deniz Gezmiş’in ölüm yıl dönümü vesilesiyle hatırlatayım istedim: Geçmişin bizi kamplaştırıcı keskinlikte değil, geleceği bağımsız güçlü Türkiye’ye hizmet edecek kesinlikte değerlendirmeliyiz. Deniz Gezmiş’i sevenlerin de bugün küresel güçlere karşı ANADOLU KARDEŞLİĞİ temelinde BAĞIMSIZ TÜRKİYE mücadelesinin içinde  olduklarını görüyorum.

Özellikle Denizlerin verdiği mücadeleyi, sol olmak ile maskeleyen Küresel Güçlerle kol kola olanlar 6 Mayıs’ta daha güçlü anlaşılacaktır. Anti Emperyalist Bağımsız Türkiye mücadelesi veren herkesi ülke sevdasının kesinliğinde görme arzumuzu Deniz Geçmişin ölüm yıldönümünde anıyoruz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR