İstifalar sonrası CHP'den açıklama: Eleştirmeniz bir işe yaramaz

CHP Grup Başkanvekili Altay, partiden ayrılanların partiyi eleştirmelerinin bir işe yaramayacağını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2021 18:00 GÜNCELLEME 06.05.2021 18:01 SİYASET
İstifalar sonrası CHP'den açıklama: Eleştirmeniz bir işe yaramaz
İstifalar sonrası CHP'den açıklama: Eleştirmeniz bir işe yaramaz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP'den istifalara ilişkin olarak, partiden ayrılanların partiyi eleştirmelerinin bir işe yaramayacağını söyledi. Altay, CHP'de herkesin eleştirileceği ortamların olduğunu belirterek, partiden ayrılanların partiyi eleştirmelerinin yanlış olduğunu kaydetti.

CHP Grup Başkanvekili Altay, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Altay, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın idam edildiğini hatırlatarak, “Onlar tam bağımsız Türkiye inancıyla yol yürüdüler. Kimsenin burnunu kanatmadılar, cana kıymadılar, hak yemediler. Eşit, adil, hür bir Türkiye istediler. Onların hayal ettiği Türkiye’yi yaşama geçirmek, adil, hür, tam bağımsız Türkiye’yi hayata geçirmek Cumhuriyet Halk Partisi’nin boynunun borcudur” ifadelerini kullandı.
Sağlık Bakanı Koca’nın ‘üçüncü dozu yerli aşıyla yapabiliriz’ açıklamasına ilişkin olarak Altay, “Hangi bilimsel veriye dayanarak iki dozu Sinovac, Biontech aşısı yapılmış bir vatandaşımızsa yerli aşı yapacağız. Uyuşmazlık, uyum yaşanmayacağına dair, bünyeyle ilgili bilimsel veri var mıdır? Bir arkadaşımız Biontech aşısı olmuştu. Biontech aşısı o an itibarıyla yok. Birinci dozu Sinovac aşısı yapılmıyorken, daha önce Sinovac, Biontech olmuş insanlara bunu yapmanın bilimsel açıklaması var mı” diye konuştu.
CHP'den istifalara ilişkin olarak Altay, partiden ayrılanların partiyi eleştirmelerinin bir işe yaramayacağını söyledi. Altay, CHP'de herkesin eleştirileceği ortamların olduğunu belirterek, partiden ayrılanların partiyi eleştirmelerinin yanlış olduğunu kaydetti.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 83 TÜMÜ
  • Serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Partiden ayrılmadan eleştirin işte. Herif ne güzel taktik vermiş.
    Cevapla
  • Adil 2 yıl önce Şikayet Et
    Parti içinde eleştirirse kovulur ayrılsa eleştirse gene suçlu yahu yönetimin hiç hatası yok ama herkes suçlu kendini eleştirmeye ve eleştirenleri dinleseler o vakit ilerleme yakalanır Her şeyi kim bilir CHP yok artık bitti bu kokmuş siyaset
    Cevapla
  • Adak 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kisiyi gorunce midem bulaniyor cok omurgasiz birisi
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    şerfsizlerin istediği marksist ve leninist bir Türkiye idi buda olmadı inşaallah olmayacakta boşuna zırvalayıp duruyorsun
    Cevapla
  • Envers 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi sizi eleştirmek boşa karavana gibi bişey tükürürsun yağmur yağıyor cinsindensiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR