Son dakika: Başkan Erdoğan'dan kritik Filistin görüşmesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov, Afganistan Cumhurbaşkanı Gani ve Malezya eski Başbakanı Mahathir Muhammed ile telefonda görüştü.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2021 17:23 GÜNCELLEME 14.05.2021 01:04 SİYASET
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan kritik Filistin görüşmesi!
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan kritik Filistin görüşmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov ile görüşmesinde Filistinlilere saldıran İsrail'e gereken dersin verilmesi için uluslararası alandaki girişimlerinde Kırgızistan'ı yanlarında görmek istediklerini ifade etti.

AFGANİSTAN İLE GÖRÜŞME

Başkan Erdoğan, Afganistan Cumhurbaşkanı Gani ile yaptığı görüşmede, İsrail’in Filistin’e yönelik vahşi saldırıları karşısında tüm platformlarda sürdürdükleri çalışmalarda Afganistan'la birlikte hareket etmenin önemini vurguladı.

MALEZYA ESKİ BAŞBAKANI İLE DE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya'nın eski Başbakanı Mahathir Muhammed ile de bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eski Malezya Başbakanı Muhammed'in karşılıklı olarak Ramazan Bayramı tebriğinde bulunduğu görüşmede, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları ve baskıları da ele alındı. 

IRAK BAŞBAKANI KAZIMİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Kazımi ile telefonda görüştü.

Erdoğan ile Kazımi'nin karşılıklı Ramazan Bayramı tebriğinde bulunduğu görüşmede, İsrail'in Kudüs, Mescid-i Aksa, Gazze ve Filistinlilere yönelik saldırıları ele alındı

NİJERYA CUMHURBAŞKANI MUHAMMED BUHARI İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammed Buhari ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Nijerya Cumhurbaşkanı Buhari, görüşmede, karşılıklı olarak Ramazan Bayramı tebriğinde bulundu.

İkili ilişkiler ve bölgesel gelişmelerin de değerlendirildiği görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin'e yönelik saldırıları dolayısıyla uluslararası camianın hukuk, adalet ve vicdan yoksunu İsrail'e gereken dersi vermesi için çabaladıklarını, Nijerya'nın da bu haklı davada Filistinlilerle dayanışma göstereceğine inandığını ifade etti.

LİBYA BAŞBAKANI DİBEYBE İLE GÖRÜTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Milli Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile telefonda görüştü.

İkili ve bölgesel gelişmelerin değerlendirildiği Erdoğan ile Dibeybe görüşmesinde, İsrail'in Kudüs, Mescid-i Aksa, Gazze ve Filistinlilere yönelik saldırıları ele alındı.

YORUMLAR 55 TÜMÜ
  • ben bilmem 2 yıl önce Şikayet Et
    sonuc?... sihaları akıncıyı ufak ufak gönderiyoruz mu? topyekün kefereyi haritadan siliyormuyuz? İran sınırı roketli saldırı bir polis şehit ve yaralılar. Zamanlama nasıl yahudi veriyor emri ve canımız yanıyor.
    Cevapla
  • Hyr 2 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın her değişik bölgesinde ayrı birer pakt kurup dünyaya çeki düzen verme zamanı.
    Cevapla
  • BABURSAH 2 yıl önce Şikayet Et
    TAYYIP ERDOGANDAN IYI BIR DIPLOMAT OLUR.TURKIYE ICIN ŞANSTIR.YEMINLE SÖYLÜYORUM.IRANDAN ISE FÜZE VERIP SONRADA KENARDAN IZLEYEN OLUR.HER IKI ÜLKE LIDERI HAMANEYDE. BIZIM CUMHURBASKANIDA...BENIM PENCEREMDEN GORDUGUM ISLAMA HIZMET EDIYOR.SAMIMI GORUSUM BUDUR.Yani
    Cevapla
  • Fatih mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kazımî,hadîmî,Fatımî vs vs bilmem ne bu kuklaciklarla bu iş olmaz.yine bu iş bize kaldı. Son kale ümmetin son limanı bizim düşmememiz lazım.
    Cevapla
  • Gerçek 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu gelişmeler yaklaşan gelmekte olan Büyük İslam Dünyası Birliği 'nin ayak sesleri,yani tek liderlik inşallah...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR